De aankondiging van Xbox x Nintendo werd gedaan door insiders

Een nieuw gerucht suggereert dat Nintendo en Xbox later dit jaar een advertentie gaan maken. De geruchten werden gedeeld door Shpeshal Ed op Twitter, mede-oprichter van XboxEra.com. De poster vermeldt 9 april Videogame Mess Van Jeff Group. In de video bespreekt Grubb het imago van Phil Spencer met verschillende interessante items op de plank op de achtergrond, waaronder de Nintendo Switch. (Deze foto is te zien op ResetEra is hier​ In de video verklaarde Grubb dat “Alles op de plank van Phil betekent dat er iets binnenkomt.” Lezers moeten hier voorzichtig mee omgaan, maar het zal interessant zijn om te zien of de twee bedrijven daadwerkelijk iets van plan zijn.

De tweet van Shepeshal Ed is hieronder te vinden.

Microsoft heeft de afgelopen jaren veel steun getoond voor Switch. Microsoft heeft games gepubliceerd zoals Uri en het blinde bos En de Maine Craft Op de Nintendo-console, terwijl personages als Banjo-Kazooie en Steve kunnen worden gespeeld Super Smash Bros. Ultieme​ Als gevolg van deze relatie zijn er een aantal geruchten geweest die suggereren dat Xbox Game Pass mogelijk naar de Switch komt. Microsoft bood veel ondersteuning voor de service en door deze op Switch te krijgen, worden veel potentiële abonnees toegevoegd.

Er zijn veel redenen waarom Game Pass zinvol zou zijn voor Microsoft op de Switch, maar het is moeilijk te zeggen of Nintendo het nuttig zal vinden. Het is ook vermeldenswaard dat er veel games op Game Pass zijn die mogelijk niet op Switch kunnen worden gespeeld, dus Microsoft moet een bibliotheek speciaal ontwerpen voor de manier waarop deze werkt voor de pc. Het nieuwe Nintendo Switch-model kan deze hindernis helpen wegnemen, maar dat is op dit moment ook slechts een gerucht.

Dat kan natuurlijk iets heel anders zijn. Fans hoopten dat er meer Microsoft-personages zouden verschijnen in Super Smash Bros. Ultieme, Als Master Chief en Doom Slayer. Nintendo-fans hebben ook veel passie voor Banjo-Kazooie; Met speelbare personages SmashingNintendo en Microsoft werken mogelijk samen aan een gloednieuw spel! Voorlopig hoeven fans alleen maar aan hun verwachtingen te voldoen.

Wil je Xbox Game Pass op Switch zien? Zal het de kans vergroten dat u zich op de service abonneert? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op Sluit een tweet in Om over games te praten!

READ  Cyberpunk 2077-vertraging kan te wijten zijn aan PS4-, Xbox One-versies
Written By
More from Vanessa Hale

Waarom de Xbox Series X-controller een van de beste ooit is

Iets waar we niet genoeg over nadenken, is wat een goede consolecontroller...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *