De acht ‘Destiny 2’-exoten om naar te kijken met de Sandbox-veranderingen van Beyond Light

Destiny 2 maakt een aantal sandbox-wijzigingen voor de komst van Beyond Light concentreerden velen van hen zich op het volledig herschikken van het handkanonspectrum, maar een paar die ook andere wapens raken.

Ik dacht dat ik de huidige exotische selectie zou doornemen, alle wapens die geen zonsondergang zijn, en je zou adviseren om een ​​bepaalde lijst een tweede keer te bekijken, gezien de veranderingen die deze wapens gaan ondergaan. Sommige zijn misschien meer getransformeerd dan andere, maar van een paar verwacht ik grote dingen.

Hier is de lijst die ja, meer dan halve handkanonnen is, gezien de veranderingen die voorhanden zijn:

Sturm – Als een 110 handkanon wordt Sturm gepolijst om in plaats daarvan een 120 te worden. Het is altijd low-key solide geweest voor degenen die de moeite nemen om het te gebruiken, en het is steeds populairder geworden toen Drang als een secundaire vlucht van start ging. Drang is geen zonsondergang, en Sturm is zojuist beter geworden met deze buff dus ja, houd deze in de gaten.

Doorn – Ik weet dat sommige mensen verdrietig zijn dat Thorn niet hetzelfde ‘voelt’ als hij verandert van 150 toeren naar 140 toeren. Maar raad eens wat dat doet? Blijkbaar zal die verandering het mogelijk maken om twee keer te tikken op elke veerkracht wanneer het zijn buff heeft, dus het staat op het punt een stuk sterker te worden dan het nu is. Zoals potentieel Destiny 1 Thorn-niveau, afhankelijk van hoe het gaat. Dit is misschien wel de meest significante PvP-verandering in het spel, als het uitpakt zoals verwacht.

Schoppenaas – Ace is de hele tijd al een 140 geweest, dus als je anderen terugbrengt naar het RPM-niveau, kan dat betekenen dat hij in vergelijking beter presteert, plus dat hij een range-buff krijgt. Altijd een sterke keuze, en ik verwacht dat je er veel van zult zien.

Malfeasance – Fanfavoriet Malfeasance krijgt geen RPM-verandering, maar het is een hilarisch grote buff van tijdschriftformaat krijgen, en het zou nu 19-20 ronden in de kamer moeten hebben met de maatverandering voor 180 RPM’s. Misschien ga ik dit in PvE weer gebruiken.

Zonneschot – Sunshot is het enige handkanon dat overblijft op 150 RPM, dus het behoudt die vuursnelheid terwijl anderen het verliezen. Ik weet niet of dit genoeg stimulans zal zijn om het in elke modus meta te laten worden, want ik heb een vermoeden dat het zo is gelaten omdat het misschien te weinig krachtig was geweest als het naar 140 was gegaan. Maar het is zeker iets om experimenteer met Come Beyond Light. Die bevroren Stasis-vijanden moeten tenslotte smelten.

Jade Konijn – Dus verkenningsgeweren krijgen geen schade-buff, maar ze krijgen een Aim Assist-buff en Jade heeft een bug met het gerepareerde voordeel. De kaarten zijn niet geweldig voor scouts, maar Jade is al een tijdje rustig, dus ik ben benieuwd hoe het nu voelt.

MIDA-multitool – Velen plaatsen MIDA misschien niet op deze lijst, maar ik bedoel, gezien al het andere nut dat het heeft tussen zijn Mini-Tool-synergie (die net als Drang geen zonsondergang krijgt), zijn radarmogelijkheden, zijn waanzinnige herladen en nu een Aim Assist buff? Ik bedoel, ik denk zeker dat het sterk zou kunnen zijn.

Arbalest – Ik begrijp de wijzigingen in Arbalest niet echt, dus ik kan nog niet zeggen of dit een nerf of een buff is. Arbalest zal schilden niet langer twee keer raken, maar zal in het algemeen meer schade aan schilden aanrichten. Dit heeft geen effect op zijn gekke Aim Assist voor PvP, maar ik ben benieuwd wat dit doet met lichaamsschade, en voor algemeen gebruik in PvE of het nu misschien nog beter is tegen schilden daar.

Dat zijn mijn keuzes om naar te kijken. Is er iets dat ik daar heb gemist? Laat het me weten op Twitter. Bekijk mijn mening over de sandbox-wijzigingen hieronder:

Volg mij op Twitter, YouTube en Instagram. Haal mijn sci-fi-romans op Herokiller en Herokiller 2, en lees mijn eerste serie, De Earthborn Trilogy, die ook aan staat audioboek.

READ  PM Modi Adresses 'conclaaf over transformationele hervormingen in het hoger onderwijs onder nationaal onderwijsbeleid: Top 5 citaten
More from Madison Garrett
Android 11 voor Motorola Edge
Motorola rolt vorig jaar een Android 11-update uit voor de Edge, het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *