Bronnen: Dallas Empire in gesprek om het OpTic-merk te verwerven, Chicago Call of Duty League-slot te koop

Envy Gaming, NRG Esports en Hector “H3CZ” Rodriguez bespreken een meervoudige deal die, indien voltooid, de fusie van OpTic Gaming, Dallas Empire en Chicago zal zien Plicht De competitie-slot aan een derde partij verkopen, vertelden bronnen die bekend zijn met die discussies aan Dot Esports.

Het papierwerk voor een dergelijke deal moet nog worden afgerond, maar het debat woedt voort nu H3CZ eindelijk lijkt te scheiden van NRG Esports, de huidige eigenaar en financier van Plicht Optische Universiteit Chicago. Het nieuws dat H3CZ onderzoek wil doen naar een dergelijke regeling verscheen voor het eerst in mei, in Dexerto .Rapport.

Indien voltooid, zouden Empire en OpTic onder hetzelfde eigendom vallen en waarschijnlijk resulteren in de pensionering van het merk Empire – met Plicht Dallas Major League Soccer neemt de naam OpTic aan. H3CZ zou dan helpen de controle over het team over te nemen, samen met het management van Empire-eigenaar Envy Gaming, waaronder de oude vriendelijke rivaal Mike “Hastr0” Rufail.

Een bron zei dat NRG en H3CZ al bijna een jaar onenigheid hebben, waarbij de laatste zijn collega’s vertelde dat hij in de herfst van 2020 niet meer wil samenwerken.

Sindsdien hebben de twee geprobeerd met een oplossing te komen, maar dat is niet gelukt.

NRG tekende oorspronkelijk een contract dat H3CZ volgens de bronnen een periode van enkele maanden zou geven om financiering van andere investeerders te vinden, de organisatie van OpTic te kopen en het merk en slot over te nemen. Bronnen zeiden dat H3CZ zelf niet tijdig financiering of financiering voor deze acquisitie kon vinden en de deal tegenkwam.

READ  COVID-19-controverse zorgt voor duellerende 9/11 jubileumceremonies

De Plicht Een bron zei dat de competitie privé instemde met een deal die H3CZ verantwoordelijk zou stellen voor de loon- en operationele kosten van OpTic en het traditionele doorlichtingsproces zou vermijden dat de competitie oplegt aan een overnemer. Uiteindelijk kon hij die kosten niet betalen en NRG ging terug naar het team en financierde het team, aldus een bron.

Dat zorgde ervoor dat de twee stil bleven staan. Dat is totdat jaloezie in beeld kwam.

Nu is de Chicago-slot te koop zonder de OpTic-branding, en H3CZ probeert een deal te sluiten voor het OpTic-merk om naar het zuiden naar Texas te gaan.

De afgelopen dagen hebben zowel OpTic als The Empire twee spelers uit hun activiteit gehaald Plicht League-roosters, waardoor speculatie werd aangewakkerd dat de twee zouden kunnen fuseren.

rijk Verplaats Crimsix en Vivid uit de actieve lijst Beide spelers mogen acquisitiemogelijkheden verkennen. OpTic heeft ook twee wijzigingen in het menu aangebracht, met FormL Met pensioen gaan van competitief spel en gezant vrijgelaten Vandaag.

Dit laat vier spelers over tussen de twee teams: Scump, Dashy, Shotzzy en iLLeY.

NRG verwierf voor het eerst het merk OpTic na 2019 Plicht competitie seizoen. Dat jaar bouwden zij en H3CZ een nieuw merk – Chicago Huntsmen – terwijl OpTic eigendom bleef van Immortals Gaming Club, toen de eigenaar van Los Angeles. Plicht competitie slot.

In een andere overnamebeweging vergelijkbaar met deze voorgestelde transactie, verkocht Immortals het merk OpTic aan NRG en plaatste Los Angeles in handen van 100 Thieves, die een nieuw merk oprichtten, Los Angeles Thieves.

READ  "De handen die je in liefde opsteekt, zijn mijn kracht:" Amitabh Bachchan, COVID-19 Positive, schrijft voor zijn fans

Als die deal doorgaat, zal OpTic in drie seizoenen in zijn derde woonplaats zijn – dit keer in Dallas.

More from Madison Garrett

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *