De Alan Wake 2 PS5-update brengt horror in de atmosfeer en maakt het jagen op premies eenvoudiger

De Alan Wake 2 PS5-update brengt horror in de atmosfeer en maakt het jagen op premies eenvoudiger

De nieuwste update van Alan Wake 2, 1.15, is nu live op PS5 en biedt spelers van de atmosferische actie extra manieren om onder andere hun ervaring aan te passen. Naast de toevoeging van een optie voor het selecteren van hoofdstukken, die het uitzoeken van de resterende trofeeën gemakkelijker zou moeten maken, is het andere belangrijke item de mogelijkheid om de frequentie van de vele jump scares in het spel te verminderen.

Verspreid de behandeling Volledige lijst met wijzigingen En de extra's, wat een behoorlijk vlezige update is. Ten eerste is “Chapter Select” toegevoegd aan het hoofdmenu, waardoor spelers elke missie in de game die ze eerder hebben ontgrendeld, kunnen teruglopen. Remedy stelt dat deze functie een vooraf gemaakte save game laadt, ongeacht je voortgang, wat betekent dat je inventaris zal veranderen afhankelijk van de gekozen missie. Spelers behouden nog steeds eerdere handmatige saves.

De terugkerende 'angstflitsen' die Alan tijdens zijn reis teisteren, kunnen nu desgewenst op Laag worden ingesteld in plaats van op de instelling Normaal. Dit kan soms afleidend zijn, dus het verminderen van de frequentie ervan is een uitstekende optie.

Samen met een lange lijst met bugfixes en andere aanpassingen valt een van deze mods op in de ogen van trofeejagers. Remedy gaf schaapachtig toe dat “we weten dat we het een beetje ingewikkeld hebben gemaakt omdat sommige verzamelobjecten in één keer moeten worden verzameld”, en het onderstaande probleem was vervelend:

  • Er is een probleem opgelost in The Final Draft (New Game Plus) waarbij de speler, als hij de Saga Crossbow al in zijn inventaris had, niet alle vereiste cult-caches kon voltooien/ontgrendelen en dus de Lighthouse Key niet van de laatste cult kon verkrijgen cache.
READ  Tekst uit een afbeelding kopiëren en plakken

Wat de prestaties op PS5 betreft, zou het willekeurige stotteren dat kan optreden tijdens slow motion Perfect Dribble-bewegingen moeten worden opgelost. Geoptimaliseerde UI-weergave wanneer er veel UI-elementen op schermen staan ​​(zoals uw inventaris) zou ook moeten resulteren in een soepelere ervaring.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *