Er duiken weer geruchten op dat de Xbox Shadow Drop 'Hi-Fi RUSH' op meer platforms wordt uitgebracht

Er duiken weer geruchten op dat de Xbox Shadow Drop 'Hi-Fi RUSH' op meer platforms wordt uitgebracht
Foto: Tango Gameworks

het was daar Geruchten van de afgelopen weken Rond de release en shadow drop van de Xbox Game Pass zal Hi-Fi RUSH waarschijnlijk beschikbaar worden gemaakt op bepaalde andere platforms, en nu is er een nieuwe ontwikkeling.

Senior redacteur bij The Verge Tom Warren denkt dat de titel “naar PS5 en Nintendo Switch” zou kunnen komen Na het bekijken van het nieuwe datamine-bestand, dat textuurbestanden bevat voor de in-game shirts die zouden moeten passen bij de kleurthema's van Nintendo en PlayStation. Hieronder kunt u een kijkje nemen:

Tom Warren: T-shirtbestanden die in de nieuwste update van de game zijn opgenomen, bevatten de zinsnede “Ik ben hier, schat!” in PlayStation-blauw, en “Rock out!” “Anywhere” in rood voor Nintendo Switch en “Shadow drop” in groen voor Xbox. Het Rock out Anywhere-logo moet draagbaarheid voor Switch aangeven: “I'm here baby!” De ultieme verrassing voor Xbox op PS5, en Shadow Drop voor Xbox-lancering “De originele verrassing.”

Dit volgt op de Hi-Fi RUSH-update op pc van vorige week, die knoppictogrammen voor de PlayStation 5 DualSense-controller toevoegde en ondersteuning voor adaptieve trigger-switching.

SpelbestandStephen Totilo heeft dat ook Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingenwaarin hij verklaarde dat hij geen bronnen had over Hi-Fi RUSH die naar “andere platforms” zou komen Er wordt nog steeds aangenomen dat Sea Of Thieves op PlayStation zal verschijnen.

READ  De nieuwe SteamWorld build-trailer is uit vóór de pc-, Xbox-, PlayStation- en Switch-versie van 2023

Er is natuurlijk geen officiële aankondiging dat Hi-Fi RUSH of Sea of ​​Thieves naar andere platforms zullen komen, dus er is geen garantie dat er iets zal komen van deze recente speculaties en geruchten die zich over het internet verspreiden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *