De AMD 4700S Desktop Kit is een mini-pc met een Xbox Series X-achtige processor

De Desktopcollectie AMD 4700S Octa-Core-processors Het is een geïntegreerd desktop-moederbord in combinatie met een eerder onaangekondigde processor, de AMD 4700S. Het is een octa-core, 16-thread processor met CPU-cores gebaseerd op AMD’s Zen 2-architectuur en geen geïntegreerde grafische kaart.

Er zijn aanwijzingen dat de chip een versie is van AMD’s aangepaste processor die is ontworpen voor de Xbox Series X. Dus als je deze processor in een desktop-pc wilt gebruiken, zou je dat waarschijnlijk nu kunnen doen … hoewel AMD de prijzen of beschikbaarheid niet heeft aangekondigd details.

De eerste keer dat we over de AMD 4700S hoorden, was toen eerder dit jaar een desktopcomputer met een kleine vormfactor in China werd geïntroduceerd. Toen merkten internetonderzoekers de overeenkomst op tussen de processor en de chip die in de nieuwste gameconsole van Microsoft wordt gebruikt.

Volgens AMD combineert het nieuwe desktopgamma een processor en moederbord met een enkele PCIe x16-sleuf die grafische kaarten aankan met Radeon RX 590 of NVIDIA GeForce GTX 1060. Met andere woorden, verwacht geen functies zoals realtime raytracing met hardwareversnelling . Als u moderne gaming-pc’s wilt bouwen, is dit misschien niet de kit die u moet kiezen.

Je hebt zeker een grafische kaart nodig als je van plan bent om het bord te gebruiken als basis voor een desktop-pc – hoewel het geen DisplayPort-, HDMI- of zelfs een ingebouwde VGA-poort heeft, dus je zult waarschijnlijk moeten vertrouwen op een GPU-kaart voor video-uitvoer.

Maar het bord heeft drie audio-aansluitingen, één Gigabit Ethernet-poort, twee SATA-connectoren, drie USB 3.2 Gen 2 10Gbps Type-A-poorten, één USB 3.1 Gen 1 5Gbps-poort en vier USB 2.0 Type-A-poorten.

READ  Shadow of the Tomb Raider krijgt grote upgrade op PS5 en Xbox Series X

Aan de overkant Hyksos En de TechPowerUp

De primaire inkomstenstromen van Liliputing zijn advertenties en gelieerde links (als u klikt op “Winkel“Bovenaan de pagina en iets kopen bij bijvoorbeeld Amazon, krijgen we een kleine commissie).

Maar er zijn verschillende manieren waarop u de site rechtstreeks kunt ondersteunen, zelfs als u een adblocker* gebruikt en een hekel heeft aan online winkelen.

meedoen aan Patreon-campagne

of…

Draag bij via PayPal

* Als je bent worden Als u een adblocker zoals uBlock Origin gebruikt en een bericht onder aan uw scherm ziet verschijnen, hebben we een handleiding die u kan helpen dit uit te schakelen.

Written By
More from Vanessa Hale
Chimera Squad lijkt op weg te gaan naar PS4, Nintendo Switch en Xbox
De nieuwste inzending in de serie Long Term Strategies XCOM Wie is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *