Gratis PlayStation Plus-games voor juli 2021 onthuld

PlayStation heeft officieel de aankomende gratis PlayStation Plus-videogames voor juli 2021 onthuld A Plague Tale: Innocence, Call of Duty: Black Ops 4, En de WWE 2K Battlegrounds. Vooral , Een plaagverhaal: onschuld Is de nieuwe versie van de PlayStation 5-titel terwijl Call of Duty: Black Ops 4 En de WWE 2K Battlegrounds Beide zijn de PlayStation 4-versie van die videogames. Het lijkt op vroege uitval Van Een plaagverhaal: onschuld Het werd in juli 2021 opgenomen in de lijst met gratis PlayStation Plus-games, het blijkt te kloppen. De nieuwe titels draaien op 6 juli en zijn beschikbaar tot 2 augustus.

Naast de bovenstaande titels blijft Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown tot 2 augustus beschikbaar als gratis PlayStation Plus-videogame. Bovendien zijn alle typische waarschuwingen voor gratis PlayStation Plus-videogames van toepassing op de nieuwe titels van juli 2021. Zoals gewoonlijk moeten mensen zich aanmelden of zich aanmelden voor de service om nieuwe gratis videogames te claimen. Over het algemeen is het waarschijnlijk dat een groot aantal eigenaren van een PlayStation-console al geabonneerd is, aangezien multiplayer wordt gebundeld met de abonnementsservice.

Zoals hierboven vermeld, gratis PlayStation Plus-titels in juli 2021, Pestverhaal: Onschuld, Call of Duty: Black Ops 4, En de WWE 2K BattlegroundsHet zal beschikbaar zijn vanaf 5 juli. Onze voorspellingen voor de maand juli Het blijkt deels waar te zijn, maar grotendeels onjuist. PlayStation Plus-aanbiedingen in juni 2021 Proces: Tango En de Star Wars: Squadrons Het is beschikbaar tot 5 juli terwijl Virtua Fighter 5 Ultieme Krachtmeting Het is beschikbaar tot 2 augustus. Je kunt controleren Al onze eerdere berichtgeving over PlayStation Naast de abonnementsservice hier.

Wat denk je van gratis PlayStation Plus-videogames in juli 2021? Ben je enthousiast over een van hen in het bijzonder? Vertel het ons in de reacties, of voel je vrij om contact met me op te nemen en me rechtstreeks op Twitter te bereiken op Tweet insluiten Over alles wat met gamen te maken heeft gesproken!

READ  Microsoft en Nintendo onthullen aankomende videogames voor Xbox en Switch in 2021
More from Madison Garrett
Nationale campagne gelanceerd: voor wie download je CoronaMelder? | Nieuwsbericht
Nieuwsbericht | 10-10-2020 | 14:45 uur Met de boodschap ‘Voor wie download...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *