De andere M zal een “fataal moment” zijn

Reggie dacht oorspronkelijk dat Metroid: Other M een “dodelijk moment” zou zijn voor de serie

Geplaatst op 8 mei 2022 door Brian(Tweet insluiten) Bij NieuwsEn wi

tenminste, Metroid: andere m Het was anders dan de klassieke franchise. Nintendo heeft de basisontwikkeling overgedragen aan Team Ninja, het team achter Ninja Gaiden. De titel legde ook meer nadruk op het verhaal dan eerdere inzendingen. Uiteindelijk werd het gemengd ontvangen.

Het blijkt dat Reggie Fils-Aime, voormalig president van Nintendo of America, aanvankelijk hoge verwachtingen had van de titel. In de laatste aflevering van Een beetje grappige gamescastEn Hij noemde Metroid: Other M een game die de massamarkt niet bereikte zoals hij oorspronkelijk had verwacht.

Denkend aan Metroid: M een andere, Reggie zei:

“Ik dacht echt dat het een beslissend moment zou zijn voor de Metroid-franchise. Het gaf een veel meer perspectief op Samos. Ik dacht echt dat het een geweldig moment in de geschiedenis van de franchise zou worden, en dat was het niet. leidde niet – niet het zakelijke resultaat, het raakte de speler echt niet zoals we hadden. We hopen het.

Interessant genoeg was ik in een grote groepsbijeenkomst, een strategiebijeenkomst met (Satoru) Iwata en (Shigeru) Miyamoto en de game-ontwikkelaars, en we bespraken waarom dat niet gebeurde. Ik was altijd de heethoofdige Amerikaan. Ik was degene die zei wat ik dacht dat waar was om te proberen het bedrijf vooruit te helpen. Het punt dat ik tegen de ontwikkelaars maakte, is dat het lang duurde om bij het vlees en de aardappelen van deze game te komen. In de eerste vijf uur van de game spande ik een beetje samen. Er was niet veel beloning, er was veel dialoog en ik weet zeker dat ik de mensen in de kamer kwaad heb gemaakt. Maar het leer hier is dat de speler hier sneller aan wil beginnen. Ja, er zijn dingen die we vanuit een educatief perspectief moeten doen om ze te helpen de mechanica van het spel te begrijpen, maar je moet dingen sneller laten verlopen. We hopen dat dit advies een kleine impact zal hebben op de ontwikkelaars in de zaal.”

Metroid: Other M was de afsluitende trailer voor de Nintendo E3-show in 2009. Deze zal in augustus 2010 worden uitgebracht.

READ  Respawn waarschuwt om weg te blijven van "spookstenen" in Apex Legends of om het te laten verbieden
More from Madison Garrett
Samsung Galaxy A70 update: One UI 2.5 (en Tab S5e: november patch)
Samsung rolt vandaag in Nederland de update uit die de Galaxy A70...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *