De animatie van de mensheid is te traag

De mensheid

afbeelding: De mensheid

De mensheid zij heeft zoveel plezierEn Spannende ideeën om het 4X-type bij te werken. Maar sommige van deze ideeën kunnen moeilijk te waarderen zijn als je vastzit in het wachtlijstscherm verdomde eenheden een stap te krijgen.

I voorbeeld De mensheid afgelopen jaar, terug voor het einde van het spel of grote systemen Alsof diplomatie speelbaar was. En hoewel het leuk is om over de hele linie veel upgrades te zien, is er één aspect van de game dat dringend een upgrade nodig heeft. Leuk vinden, Dit moet onmiddellijk worden opgelost Soort upgrade.

moet je zien. Dit is een beweging op het niveau van gletsjers. We hebben het over meer dan 8 seconden voor een enkele eenheid om rustig langs de kust te zwerven.

Ik weet dat het misschien raar klinkt dat ik klaag dat een enkele eenheid 8 of 10 seconden nodig heeft om een ​​enkele beweging uit te voeren, maar bedenk eens wat dat op grote schaal betekent. Dit is het Een Het duurde erg lang voordat de eenheid zijn ding deed, voordat het aan het einde van het spel was met veel fronten, steden en buitenposten om te beheren. U bestuurt regelmatig honderden van deze units De mensheid De campagne – en het is te kort beschaving300 cursusnormen. Stel je nu die langzame animatie voor over elke eenheid die je van het ene deel van de kaart naar het andere wilt gaan. Herhaal deze procedure ongeacht hoeveel legers je hebt.

Maar wat hier vooral vervelend is, is dat dit een probleem is waar de ontwikkelaars achter Amplitude zitten De mensheidJe bent ze eerder tegengekomen. niet alleen met De mensheid – Ondanks de duidelijkheid van gebruikers klein beetje boos over, genoeg Ze maakten er al maanden voor hun vrijlating discussies over – Maar Ook met de oude Amplitude-spellen.

Het grappige is dat Amplitude dit echt probeerde aan te pakken voor gevechten, door een schuifregelaar “Battle Animation Speed” toe te voegen. Dit is goed! Dit is de norm. Maar waarom staat dat ook niet op de campagnekaart?

Afbeelding voor het artikel getiteld Humanity's Animation Is Too Slow

afbeelding: De mensheid

Een groot probleem met veel 4X-spellen – vooral voor nieuwe spelers – is wrijving. Er zijn veel systemen, stukjes terminologie, onuitgesproken regels en mechanismen die je gaandeweg moet leren. Een goed ontwerp stelt je in staat om je op die dingen te concentreren en obstakels op je weg te verwijderen, zodat je je kunt concentreren op de bewegingen die je wilt maken.

En om eerlijk te zijn: je verliest zeker een beetje magie wanneer neolithische eenheden met warpsnelheid over de kaart bewegen. Maar uiteindelijk komen alle 4X-games op een punt waarop je je rijk wilt beheren, niet ernaar kijken. De mensheidEindspel heeft genoeg problemen om dezelfde problemen te vermijden beschaving gezichten. U hoeft er ook niets aan toe te voegen door u te dwingen door de onnodige beweging van de eenheid te waden.

Ik wil nog steeds meer tijd doorbrengen met De mensheidGewoon omdat ik het werk van Amplitude al zoveel jaren volg. De mensheid Hij heeft veel liefde voor het genre en is vooral geweldig voor fans van bordspellen (textuur door de eeuwen heen komt voor de geest). Maar soms zijn het de kleine dingen die je ervaring kunnen bederven, dus met een beetje geluk zullen de ontwikkelaars ons in staat stellen onze legers sneller te transformeren.

Lees verder:

Mens: Kotaku Review

Dit verhaal verscheen oorspronkelijk Kotaku Australië.

READ  Het Nintendo Switch pc-gamingplatform heeft in slechts 8 uur tijd $ 1 miljoen opgehaald op Indiegogo
Written By
More from Aubrey Mason

The Elder Scrolls 6 zou “exclusief voor Xbox zijn”

Naar verluidt is Elder Scrolls 6 “gepland” als exclusief voor Xbox. Op...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *