Splitgate blijft in de nabije toekomst in open bèta

Splitgate, die de populaire Halo x Portal door elkaar haalt, blijft in de nabije toekomst in open bèta. Ontwikkelaar 1047 Games heeft onthuld dat het de lancering van de game volledig heeft uitgesteld om Splitgate in een staat te krijgen die de toestroom van nieuwe spelers die tijdens de zomermaanden toetreden, aankan.

1047 Games legt uit dat Splitgate in een paar weken tijd van 4.000 naar 175.000 spelers tegelijk ging. De game is ook meer dan tien miljoen keer gedownload, terwijl de proefversie pas iets meer dan 30 dagen geopend is. Dit bracht de studio ertoe om zijn netwerkinfrastructuur te heroverwegen en te zoeken naar oplossingen om de wachttijden tussen games te verkorten.

“Als je kijkt naar de problemen met de schaalbaarheid van de backend van games, omvat het proces veel meer dan alleen de servercapaciteit”, zegt Ian Proulx, CEO van 1047 Games. “We zijn gefocust op het stabiel houden van de game voor fans en het herhalen van het gelijktijdige vermogen van de game om de wachttijden van spelers te verkorten. We willen het op de juiste manier doen, en we willen klaar zijn voor schaal wanneer we officieel lanceren, terwijl we doorgaan met verbeter de bèta met frequente updates, extra functies en verbeteringen op de servercapaciteit.

Er is echter nog steeds nieuwe inhoud onderweg. Hoewel de game elke dag kleine updates krijgt om bugs te verhelpen en het backend-framework te verbeteren, staan ​​er voor dit jaar verschillende inhoudsupdates op stapel. De studio zegt meer te zullen onthullen op Gamescom.

Als je op zoek bent naar jezelf, hebben we onze beste Splitgate-tips verzameld om je bij het gevecht te betrekken.

READ  De id lijkt Arkane's Redfall te helpen

{“Scheme”: {“page”: {“content”: {“title: “Splitgate blijft in de nabije toekomst in open bèta,” “type”: “news”; “category”: “splitgate-arena-warfare .” “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “:” FPS “,” title “:” Splitgate: Arena Warfare “,” genres “:[“FPS”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Meer dan 4.700 pc-games te koop voor Black Friday bij Fanatical

Black Friday-uitverkoop is momenteel live, en dat betekent dat er talloze game-deals...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *