De Apple Store heeft bijna geen pre-orders meer voor de Vision Pro-hoofdtelefoon

De Apple Store heeft bijna geen pre-orders meer voor de Vision Pro-hoofdtelefoon

De online winkel van Apple is offline in de VS, voorafgaand aan de pre-orders voor de Vision Pro, die naar verwachting om 05.00 uur PT open zullen gaan, voorafgaand aan de officiële lancering van het apparaat op vrijdag 2 februari.


De Apple Vision Pro is de eerste stap van het bedrijf in de wereld van mixed reality, of 'spatial computing' zoals Apple het graag noemt. Het apparaat is al meer dan tien jaar in ontwikkeling en beschikt over een reeks geavanceerde technologieën waarmee het augmented reality-inhoud over de wereld om je heen kan weergeven, en volledig virtuele inhoud voor meeslepende entertainment- en game-ervaringen.

De draagbare headset, die geprijsd is vanaf $ 3.499, beschikt over twee micro-OLED-schermen die voor elk oog een resolutie van meer dan 4K bieden, en een extern scherm genaamd EyeSight dat een beeld van je ogen weergeeft, zodat mensen kunnen zien of je de headset wel of niet gebruikt in een meeslepende omgeving. De situatie of als je kunt zien wat er om je heen gebeurt. Voor brildragers zijn er op maat gemaakte Zeiss Optical Inserts ($149) die magnetisch aan hoofdtelefoonlenzen kunnen worden bevestigd, en optionele lezers ($99) zullen beschikbaar zijn.

Het apparaat bevat een set sensoren en camera's om handbewegingen te monitoren en de externe omgeving in kaart te brengen, en er zijn luidsprekers aan beide kanten van de headset. De Vision Pro wordt aangedreven door een M2-processor en een aparte R1-processor die speciaal is bedoeld voor het verwerken van informatie van deze sensoren. Het wordt ook geleverd met 16 GB RAM en minimaal 256 GB interne opslag, waarbij Apple mogelijk modellen aanbiedt met maximaal 1 TB opslag, hoewel dit niet officieel is bevestigd. Er wordt een extern batterijpakket meegeleverd in de doos.

READ  Hoe presteerde de iPhone 14 Pro in de MKBHD-cameratest

Volgens analist Ming-Chi Kuo is Apple van plan tussen de 60.000 en 80.000 Vision Pro-eenheden te produceren voor de lancering van het apparaat op 2 februari. Met de kleine verzendomvang gelooft Kuo dat de Vision Pro “kort na de release uitverkocht zal zijn.”

Bestellingen zijn voorlopig beperkt tot de VS, maar Apple zal de Vision Pro-headset waarschijnlijk vóór WWDC 2024 in juni buiten de VS lanceren, waarbij Canada en het VK de eerste twee andere landen zijn waar de headset zal worden gelanceerd. beschikbaar.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *