5 belangrijke inzichten uit Xbox Developer Direct 2024

5 belangrijke inzichten uit Xbox Developer Direct 2024

Het onlangs afgeronde Xbox Developer Direct-programma werd door fans met grote waardering ontvangen. Xbox Studios en Bethesda Softworks toonden enkele van de geweldige videogames die in 2024 naar de console en pc van Microsoft zullen komen. Naast de aankondiging van een nieuwe Indiana Jones-game, ontwikkeld door MachineGames, onthulde het evenement ook gameplay en meer details voor een aantal andere games. titels.

Als je de livestream van het evenement hebt gemist, zal dit artikel dat aspect bespreken door vijf hoogtepunten van Xbox Developer Direct te geven. Blijf lezen om erachter te komen wat Microsoft in 2024 te bieden heeft.


” class = “promoted-img” Loading = “lazy” width = “1440” height = “220” alt = “fortnite-promotional-banner” />

Hoogtepunten van Xbox Developer Direct

1) Senua's Saga: Hellblade 2 krijgt een releasedatum

Senua's Saga: Hellblade 2 komt eindelijk uit in 2024. (Afbeelding via Ninja Theory)Senua's Saga: Hellblade 2 komt eindelijk uit in 2024. (Afbeelding via Ninja Theory)
Senua's Saga: Hellblade 2 komt eindelijk uit in 2024. (Afbeelding via Ninja Theory)

Het vervolg op Ninja Theory's populaire meesterwerk uit 2017 krijgt eindelijk een releasedatum. Senua's Saga: Hellblade II komt naar de Xbox Series 21 mei 2024. Je kruipt opnieuw in de huid van de hoofdpersoon uit de eerste game, Senua, en verkent delen van IJsland.

Het thema geestelijke gezondheid staat opnieuw centraal in de game, die nog meeslepender zal zijn dankzij nieuwe binaurale en ruimtelijke audiofuncties.


2) Square Enix toonde Visions of Mana-gameplay

YouTube-omslag

Square Enix toonde gameplay-hoogtepunten voor de aankomende exclusieve Xbox- en pc-versie, Visions of Mana. De video toont vooral het ontwerp van verschillende aspecten van het spel, inclusief de esthetiek van het monster en de omgeving, evenals het vechtsysteem.

Xbox Developer Direct heeft ook bevestigd dat de game gaat ontvangen Zomer 2024 vrijgavevenster.

READ  De open bèta van Final Fantasy XIV Xbox staat gepland voor februari 2024

3) Het nieuwe Indiana Jones-spel

YouTube-omslag

Het nieuwste aanbod van MachineGames speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade en plaatst je in de rol van de beroemde archeoloog Indiana Jones. Van oude begraafplaatsen en ruïnes tot beschaafde steden en gevaarlijke met sneeuw bedekte bergen: het Grand Circuit neemt je mee langs verschillende locaties over de hele wereld.

De expertise van MachineGames op het gebied van de Wolfenstein-serie is te zien in de trailer, aangezien de game een first-person shooter is met een focus op de populaire Indie-zweep, die kan worden gebruikt om de wereld te doorkruisen of vijanden uit te schakelen. MachineGames werkt samen met Lucasfilm Games om Great Circle te ontwikkelen, en de titel krijgt ook een releasedatum in 2024.


4) Ara: History Untold verschijnt in het najaar van 2024

YouTube-omslag

Oxide Games zal in de tweede helft van het jaar de aankomende strategietitel, Ara: History Untold, uitbrengen. De game, die voor het eerst werd onthuld tijdens de Xbox- en Bethesda-showcases in 2022, zal zich richten op het vanaf de grond opbouwen van een natie en deze door verschillende perioden van alternatieve geschiedenis leiden.

De trailer die tijdens de Xbox Developer Direct werd getoond, bevatte uitgebreide strategische gevechten, ontwerpelementen en andere gameplay-componenten. Het ontwikkelingsteam, dat bestaat uit veteranen van het team achter de Civilization-serie, heeft benadrukt dat de keuzes van spelers een onuitwisbare impact zullen hebben op de gamewereld.


5) Obsidian toonde zijn aankomende RPG, Avowed, op Xbox Developer Direct

Obsidian Entertainment brengt een nieuwe RPG naar de Xbox-line-up.  (Afbeelding via Obsidiaan)Obsidian Entertainment brengt een nieuwe RPG naar de Xbox-line-up.  (Afbeelding via Obsidiaan)
Obsidian Entertainment brengt een nieuwe RPG naar de Xbox-line-up. (Afbeelding via Obsidiaan)

2024 zou het jaar van de RPG's kunnen worden, aangezien Avowed, de komende actiegame van Obsidian, de bevestiging heeft gekregen dat deze in 2024 zal verschijnen. Het jaar staat al vol met geweldige RPG's zoals Dragon's Dogma 2, Like a Dragon: Infinite Wealth en Persona 3 Herladen en meer, waarbij Avowed nu aan die lijst is toegevoegd.

READ  Xbox bevestigt nieuwe Game Pass-titels voor februari

Obsidian liet gedetailleerde gameplay zien voor de aankomende titel op Xbox Developer Direct. De video belichtte verschillende aspecten van gevechten, waaronder hoe een magiër en krijger spelen. Spelers krijgen vele opties, variërend van toverstokjes tot zwaarden en zelfs vuursteenpistolen.

Hoewel Obsidian Entertainment geen officiële datum heeft vastgesteld, is bevestigd dat Avowed in het najaar van 2024 zal verschijnen.


Bekijk hieronder meer artikelen met betrekking tot Xbox Developer Direct 2024.

Alle game-advertenties ten tweede Pre-ordergids voor Indiana Jones ten tweede Pre-ordergegevens van Senua's Saga

Snelle koppelingen

Meer van Sportskeeda

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *