De bergparken in Alberta hebben hoge internetsnelheden voor mensen die op zoek zijn naar afgelegen landelijke werkmogelijkheden

Calgary – Aan de Canadees-Amerikaanse grens staat Waterton Lakes National Park bekend om zijn lommerrijke graslanden, bergvergezichten, bizonkuddes en hoge internetsnelheden.

Dit blijkt uit Een recente studie door Speedtest.net, Een webgebaseerde service die gedetailleerde analyses biedt van prestatiestatistieken voor internettoegang.

Drie van Canada’s bergparken, allemaal in Alberta, hebben de hoogste downloadsnelheden voor mobiele telefoons, met Waterton Lakes National Park voorop.

“Waterton Lakes National Park had de hoogste gemiddelde downloadsnelheden in deze periode. Jasper en Banff werden respectievelijk tweede en derde. Riding Mountain National Park had de laagste gemiddelde downloadsnelheden, gevolgd door Yoho National Park en Saguenay-St. Ter vergelijking:” De gemiddelde mobiele downloadsnelheid in heel Canada was 66,90 Mbps in het eerste kwartaal van 2021, “schreef Speedtest in het onderzoek.

Als het gaat om 5G-netwerken, hebben alleen Banff en Jasper National Parks genoeg voorbeelden om de lijst te maken.

“5G biedt de hoogste snelheden voor reizigers die onderweg iets willen regelen of een laptop willen aansluiten voor een paar uur werken op afstand”, luidt het rapport. “Gegevens van Android-gebruikers met 5G-telefoons in het derde kwartaal van 2020 tot het eerste kwartaal van 2021 toonden aan dat er 36 nationale parken in de Verenigde Staten en twee in Canada waren met voldoende monsters om ten minste 5G ergens in het park te bevestigen.

Hoewel het fijn is om hoge downloadsnelheden te hebben op een afgelegen locatie, zoals een nationaal park, zegt Speedtest dat het alleen iets betekent als je een signaal voor je apparaat kunt krijgen.

Het zegt dat hoewel Waterton de hoogste snelheid heeft van alle Canadese nationale parken, bezoekers alleen in bepaalde gebieden betrouwbare service zullen vinden.

READ  Louisiana Ragin 'Cajuns voetbalkom spelmogelijkheden versmallen

“Reizigers vinden alleen betrouwbare 4G-service in de oostelijke helft van het park, vooral langs Highway 5, de eerste helft van Red Rock Parkway en de weg naar Waterton Valley View Point,” voegde ze eraan toe. ‘Er is ook een intermitterende verbinding op de Crypt Lake Trail.’

Parkes Canada waarschuwde daar ook bezoekers Er is geen mobiele dekking in Kootenay National Park in British Columbia.

Speedtest zegt dat hun onderzoek deze bewering heeft bevestigd.

“We zagen bijna geen service langs de Interstate 93 langs het park. Er waren kleine delen van 4G-service in de buurt van Stanley Glacier en Radium Hot Springs, maar bezoekers die met een noodgeval te maken krijgen, moeten waarschijnlijk op zoek gaan naar de Kootenay Crossing-noodtelefoon, zoals ik adviseerde van Before the tuin. “

Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *