WatchOS 7.6 Beta voor Apple Watch

Tijd voor nog een ronde van Apple Watch-bèta. Apple begon watchOS 7.6 te testen. Zijn er deze keer ook nieuwe banen? In dit artikel zullen we je op de hoogte houden.

De nieuwste versie van watchOS 7.6 Beta

watchOS 7.6 Beta 1

19 mei 2021 Apple heeft de eerste bèta van watchOS 7.6 uitgebracht.

Download watchOS 7.6 beta

De bètaversie van WatchOS 7.6 is beschikbaar voor ontwikkelaars en algemene testers met het juiste bètaprofiel. Als je al een eerdere watchOS-bèta hebt geïnstalleerd, zie je de update automatisch verschijnen. We verwachten dat er binnenkort een bètaversie beschikbaar is voor algemene testers.

Kijk uit: Deze bèta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en algemene testers en zijn niet geschikt voor gebruik op de apparaten die je dagelijks nodig hebt.

Meer dan watchOS 7.6
Aangezien dit al de zesde update is, verwachten we dat deze voornamelijk kleine tweaks bevat. Apple zal ook enkele bugs en problemen uit eerdere versies oplossen, maar we verwachten geen echt grote nieuwe functies.

WatchOS 7.6 beta-tijdlijn

Hieronder vindt u een overzicht van de bètaversies van watchOS 7.6. We verwachten dat watchOS 7.6 in het voorjaar van 2021 uitkomt.

  • watchOS 7.6 beta 1:19 mei 2021 (uitgebracht, versienummer 18U5523d)
  • WatchOS 7.6 Finale: juni / juli 2021 (verwacht)

Over bètatesters
Je komt vaak problemen tegen bij het testen van bèta’s. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden ze tijdens de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last krijgen van crashes of werken sommige apps mogelijk nog niet naar behoren. Houd daar dus rekening mee als u besluit watchOS-update te testen. Het is dus niet aan te raden om een ​​proefversie te installeren op een apparaat dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen zijn met de bètaversie. Bovendien kun je niet downgraden met watchOS.

READ  Met Netflix kunt u uw aanbevelingen automatisch downloaden met For You Downloads

Dit artikel zal keer op keer worden gepubliceerd met nieuwe bètaversies, om de nieuw toegevoegde functies bij te werken.

More from Madison Garrett

Duvall krijgt Braves ‘tweede drie-homer-wedstrijd op rij

Duvall evenaarde de drie-homer inspanning van Marcell Ozuna op dinsdag, toen hij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *