De beste aanbiedingen en wedstrijden op vrijdag

Dichtbij

Pittsford-voetbalcoach Keith Mullenich sluit zich aan bij Marquel Slaughter en James Johnson in de vijfde divisie van Big Show om tips te delen voor gezinnen over het werven van universiteitsvoetbal.

Rochester Democratic and Chronicle

De Victor Blue Devils dachten dat ze een plan hadden om na een snelle, sterke en agressieve Hilton-verdediging te gaan.

Natuurlijk zou de theatrale beweging veel kunnen doen om deze situatie te compenseren.

Maar het kan ook Ruchon Baker zijn.

De deelnemer nam een ​​achterwaartse worp van de bal in Victor’s tweede spel van melee en brak de linkerkant voor een val van 62 meter die de Blue Devils ’28-7 overwinning op de bezoekende Cadet op vrijdag deed ontbranden.

“Ze zijn erg agressief en komen in de verdediging”, zei Victor Mandel, coach van de Cadets. “We wilden blijven slaan … en dan, in het tweede spel, krijgen we Shawnee een goede start.”

De overwinning laat Victor ongeslagen met 3-0 voor de wedstrijd van donderdag bij Webster Schroeder. Hilton verliest dit seizoen zijn eerste seizoen en is donderdag gastheer van Aquino.

Victor’s start op een zonnige maar koude vrijdag verliep zeker soepel voor Victor, maar het was niet gemakkelijk. De cadetten vertegenwoordigden veel van wat Mandel had verwacht van fysiek en snel zijn, wat het voor de Blauwe Duivels moeilijk maakte.

Zelfs nadat Trent Sherman verwarring bracht in de Hilton 35, wonnen de Blue Devils slechts drie meter voordat ze de bal naar beneden draaiden. Maar in het volgende balbezit maakte Victor een consistente campagne om met 14-0 voor te staan ​​op doelman James Knapp van een yard.

Toen kwam de herinnering omdat de cadetten de eerste twee wedstrijden niet hadden verloren. Grote vleugelspeler Dontae Valion nam links mee naar huis en versloeg iedereen naar de rand en na 58 meter was het een wedstrijd van 14-7.

Maar toen was het de beurt aan Victor. De Blue Devils moesten wachten tot het einde van de eerste helft, maar een krachtige trap van Cody Jensen bracht hen op het middenveld. Bij de eerste ontscheping van het 29e Hilton raakte Knapp de opening van Jensen in het finishgebied om 9:07 uur.

READ  Detroit Lions-wedstrijdscore vs. Atlanta Falcons: Live scoringsupdates

“Ik ging naar buiten en zag hem, maar ik had deze twee mannen in mijn gezicht”, zei Knapp. “Ik had zoiets van, ja, ik zie het en hij zal er voor openstaan ​​om dat op te vangen.”

Bij de volgende ambtsperiode is het de beurt aan Nick Benetti. De Blue Devils pakten in een paar toneelstukken afstanden op voordat Benetti haastig besloot te stoppen met rijden. En dat deed hij precies op 58 meter van de rechterzijloper.

Knapp, die 5 van de 9 passen voltooide voor 95 meter, zei: “We wisten dat het een gevecht zou worden om eraan te beginnen.” We wisten dat ze fysiek zouden zijn, ze zijn vooraan en ze krijgen de eer. Ze speelden een geweldig spel. Het was een hele strijd. “

Becker eindigde 178 yards op 18 karren, Pinetti had 93 yards in 10 karren en Connor Bowman stormde 30 yards op vijf karren als onderdeel van Victor’s 404 yards van totale overtreding.

Valleon reed het Hilton 131 meter op 14 rijtuigen, en Josh Graham had 21 meter in drie races.

automatische start

Toon thumbnails

Toon uitleg

De beste aanbiedingen

Ruchon BakerVictor snelde achteruit, een senior van 178 meter, inclusief een val van 62 meter, op 18 auto’s in de overwinning van vrijdag op Hilton.

Kylin Bell: Perry rende terug / terug in de verdediging Draag de bal twee keer vanaf de touchdown naar de eindzone en maakte zes singles tackles, samen met een zak.

Nick Bennetti: Victor Senior liep 93 meter, inclusief een val van 58 meter, en maakte vijf tackles in de overwinning van vrijdag op Hilton.

Mason Blankenberg: Wayne Jr.’s quarterback scoorde 160 bruto yards en een touchdown.

Jesaja Coser Victor Senior kreeg twee passes voor 49 yards en maakte 2,5 tackles, waaronder een derde big bag tegen Hilton.

Rechter Fanaru: Middenvelder Perry kreeg twee touchdown-passes en rende naar de degradatie, want de Yellow Jackets verbeterden naar 2-1.

READ  Score Eagles vs. 49ers: live updates, spelstatistieken, hoogtepunten, tv-kanaal, streaming voor Sunday Night Football

CJ GottlerUckfield-Alabama / Elba namen deel aan zes tackles, verloor er drie, leed aan twee ritten en leidde tot verwarring tijdens de 40-7 overwinning van het team op Canesteo-Greenwood.

Brody HydeReactie: Uckfield-Alabama / Elba Quarterback / Defensive back, Student, Intercept en had twee snelle touchdowns.

Caden Marucci: Middenvelder Batavia onderschepte een pass, herstelde zijn struikelblok, maakte een pass en stond op 11 tackles.

Tai Mut: Uckfield-Alabama / Elba, een van de oudste, zapte terug, scoorde vier touchdowns van 310 yards op 23 wagons.

Therese Smith: Batavia sprong terug naar vijf touchdowns en finishte 305 yards in 25 ladingen in Batavia’s 41-24 overwinning op Buffalo Burgard.

Dontae Valion: Hilton VIP sprintte 131 meter, inclusief 58 meter touchdown, in het verlies van vrijdag tegen Victor.

Dylan Vance: Een tweedejaars Wayne had 12 rijtuigen voor 125 snelle yards en vier totale landingen, een uitval voor drie en opnieuw onderschept.

de beste spellen

Graad B

Wayne 34, bisschop Kearney / Rochester Prep 12

Het is moeilijk te kiezen welke van de vier landingsplaatsen van Dylan Vance het meest indrukwekkend was.

Coach Dave Marian Eagles stond slechts met 7-6 voor (2-1) voordat Vance explodeerde in het derde kwartaal. De tweedejaars student scoorde al zijn touchdowns in de derde inning, wat leidde tot Wayne 27 punten op rij.

Op de achterlijn las Vance een volledig afgerond pad en onderschepte 30 meter voor de landing.

In Wayne’s volgende aanvallende balbezit, dankzij Nathan Michelle en zijn lijn van melee streak, was Vance praktisch onaangeroerd tijdens een snelle val van 68 meter.

“Ik hou van de jongen. Hij is mentaal en fysiek sterk.” Coach Marianne zei: “Het is spannend om hem aan weerszijden van de bal te hebben.”

Vance heeft “de kleine dingen” gedaan sinds zijn promotie als eerstejaarsstudent, en zijn arbeidsethos heeft hem een ​​veel grotere rol gegeven. Zijn eerste twee touchdowns kwamen vrijdagavond in de races van 16 en 14 yard.

Het helpt ook als je een middenvelder als Mason Blankenberg hebt die een gespreide aanval uitvoert waardoor Wayne minstens 24 punten per wedstrijd scoorde.

Vrijdag voltooide Blankenberg 11 passen van 17 passen voor 93 meter over zes verschillende rijstroken. De touchdown van acht meter ging naar Alexander Jarrow. De beller met een klein signaal nam ook 67 meter op en versnelde op slechts vijf karren.

READ  Het nieuwe Battlefield 6-venster is onthuld

Vance zei: “Het is leuk omdat Mason (Blankenberg) de bal over het hele veld kan gooien.” “Ik kan van ontvangen naar achteruit rennen gaan. … We raken iedereen aan. We delen de bal veel.”

BK Coach Rick Gause (0-3) aangevoerd door een kortstondige 6-0 voorsprong in ReShaun Beason’s 12-yard loopbaan in de vierde helft. De verdediging van Wayne werd goed aangepast door de rechterkant van de bal te overbelasten, waardoor het voor middenvelder Xavier Ross en ervaren spelers als Javier Flowers en Bison moeilijk werd om de bal te verplaatsen.

Bisschop Kearney verliet Don Quinn Field in East Rochester in een ambulance aan het einde van de derde. Het afspelen is ongeveer een uur gepauzeerd. Goose leidde een ontroerend gebed toen de twee teams elkaar op het middenveld ontmoetten voordat de wedstrijd werd hervat.

Over het hele veld zijn we tegenstanders. “Vance zei:” We waren daar gewoon een grote familie. “

Klasse D.

Uckfield-Alabama / Elba 40, Canesto-Greenwood 7

Een enorm succes op het gebied van balmanagement scoorde Uckfield-Alabama / Elba om met 3-0 te beginnen met de eerstejaars coach van de Hornets, Tyler Winter.

De Hornets hadden 450 meter stromend in de klasse D-wedstrijd in Batavia Hai. Ty Mott rende niet alleen achteruit toen Bodie Hyde’s kracht en centrale verdediger tweemaal de finishzone raakten, maar de teruglopende junior Gaige Armbrewster won 81 meter op zes statieven.

Uckfield-Alabama / Elba nam in de eerste helft een voorsprong van 20-7.

“Ik vond dit een zeer moedige prestatie van onze mannen”, zei Winter. “Misdaad bleef de hardloopvaardigheid van onze game aantonen, terwijl verdediging verder de ‘buig maar niet breken’-filosofie demonstreert.

“De naam van het spel werd elke week constant verbeterd en onze crew is buitengewoon blij met de snelheid waarmee onze spelers verbeteren met elke uitdaging.”

[email protected]

[email protected]

[email protected]

More from Madison Garrett

De positieve emoties van de Raptors verdwenen voor de wedstrijd met een verlies voor de Knicks

Het was een vreugdevolle verbintenis, maar laten we eens kijken wat de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *