GameStop maakt slechts $ 0,01 AAA-game

GameStop verkoopt AAA-games van EA voor slechts $ 0,01. Met andere woorden, het geeft praktisch gratis een AAA-spel weg. EA heeft in de loop der jaren een slechte reputatie opgebouwd voor verschillende rampzalige releases. Als je aan EA en de rampzalige releases denkt, denk je misschien aan games als Mass Effect Andromeda of Star Wars Battlefront II of Slagveld 2042. Dit is misschien wel het grootste probleem van EA in de recente geschiedenis, maar Nationaal volkslied Niet ver achter. Het was niet alleen Nationaal volkslied In puin, maar in tegenstelling tot sommige van de bovengenoemde titels, is ze nooit echt hersteld van het vallen op haar gezicht uit de poort.

Zoals je nu al kunt raden, is de game van $ 0,01 een actie-RPG van BioWare en EA, die in februari drie jaar geleden werd. De ontwikkeling van wat een live-servicegame moest zijn, had echter veel te lang op zich laten wachten. Twee jaar na de release bevestigden BioWare en EA dat ze het project achter zich hadden gelaten, deels omdat niemand het speelde, maar ook vanwege de stank die de game was en nog steeds is. Dit verklaart waarschijnlijk waarom je het voor zo goedkoop als een cent kunt krijgen.

Meer op TikTok, 1 gebruiker open Ze pakten het spel voor slechts een cent. Dit kan natuurlijk een nepvideo zijn, maar het is eigenlijk niet de eerste keer dat dit gebeurt. Video komt echter veel voor in kringen van videogames.

Als je de game nu online wilt rippen – via GameStop – moet je minimaal $ 38 betalen. Waarom is het in deze winkel zoveel goedkoper, wie weet, maar deze manager heeft duidelijk genoeg onderzoek gedaan naar de overgebleven exemplaren van gezangen op hun planken.

READ  Voorspellingen, geruchten, lekken en meer

Als er andere informatie wordt verstrekt over de winkel en waarom het spel zo goedkoop is geworden, zullen we het verhaal natuurlijk dienovereenkomstig bijwerken. Laat in de tussentijd gerust een reactie achter om ons te laten weten wat je ervan vindt of volg het laatste videogamenieuws, geruchten, lekken, speculaties en deals door met de rechtermuisknop te klikken. hier.

More from Madison Garrett
Huisgenoot maakt het studentenleven makkelijker
Met de Housemate app maak je het studentenleven makkelijker. Overweeg om verschillende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *