De beste Black Friday 2020-gamingdeals bij Walmart

Walmart’s deals voor Black Friday 2020 zijn live. Voor degenen die dit jaar hun aankopen online bij de winkel willen doen, zul je niet veel deals vinden op consoles van de laatste generatie zoals de PlayStation 4 en de Xbox One, maar als je op zoek bent naar koop een Nintendo Switch en bereid bent om een ​​bundel te overwegen, je hebt geluk. Walmart heeft ook een handvol deals over TV.s en streaming-apparaten.

Dit is misschien ook het juiste moment om met vrienden rollenspellen te spelen (via videochat), dus het is vermeldenswaard dat verschillende Dungeons & Dragons-supplementen en avonturen beschikbaar zijn als hardcover-boeken tegen gereduceerde prijzen.

Om u te helpen het meeste uit uw aankopen te halen via de online deals van Walmart voor Black Friday 2020, hebben we een lijst samengesteld met enkele van onze favoriete verkopen die u nu kunt krijgen.

Nintendo Switch

Als je een nieuwe of tweede console nodig hebt, heeft Walmart er meerdere Nintendo Switch- en Nintendo Switch Lite-deals, op voorwaarde dat u geïnteresseerd bent om ze gebundeld met een game te kopen. Er zijn ook een paar deals voor games:

PlayStation 4 en Xbox One

Er zijn niet veel deals voor consoles van de laatste generatie, maar er zijn enkele deals voor beide consoles die de moeite waard zijn om op te letten.

Als u op zoek bent naar een Cyberpunk 2077 deal, krijg je $ 10,05 korting op de prijs van het spel als je het aan je winkelwagentje toevoegt voor ofwel de PlayStation 4 of Xbox One versie.

Wanneer je de PlayStation 5 en Xbox Series X of S in handen hebt, wil je misschien je games van je oude naar de nieuwe consoles overzetten. Om u te helpen, is er een deal op de Seagate 2 TB harde schijf voor de PlayStation 4 of Xbox One. Over de PlayStation 5 gesproken, een van de weinige speldeals is voor de Watch Dogs: Legion Gold Steelbook-editie. Je kunt het voor $ 20 korting pakken en er de PS5-versie bij krijgen.

READ  Microsoft heeft aangekondigd dat het op 26 maart een Xbox-evenement plant

Televisies en streaming-apparaten

Als u uw kijkervaring deze feestdagen moet upgraden, heeft Walmart verschillende deals voor TV.s en streaming-apparaten.

Er zijn een paar televisiemerken met Black Friday-deals, waaronder tv’s van LG, Samsung, en Sony. Als het gaat om streaming-apparaten, is er een deal op de Apple TV 4K (64 GB) en een paar Roku-apparaten met Black Friday-prijzen.

Accessoires voor pc-gaming

Er zijn niet veel deals voor Walmart’s gaming-pc’s, gaming laptops, of gaming monitoren. Maar als je muizen nodig hebt, zijn hier twee Black Friday-deals van Razer:

Kerkers en Draken

Je kunt verschillende hardcover-exemplaren van nieuwe avonturen, aanvullende gidsen en meer ophalen met Walmart’s Black Friday-deals over Dungeons & Dragons-boeken.

Written By
More from Vanessa Hale

Wat hebt u nodig om deel te nemen aan de bètaversie van Xbox Cloud Gaming

Met de cloudgame-streamingdienst van Microsoft, xCloud, nu in bètatest op zowel iOS...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *