Niners konden ‘thuis’-spellen spelen in Arizona vanwege COVID-19-beperkingen

Toen Santa Clara County zaterdag nieuwe COVID-19-beperkingen uitvaardigde, verbood het alle contactsporten en verplichtte het een 14-daagse quarantaine voor iedereen die van 240 kilometer verderop naar het gebied reist. Kortom, het verliet de San Francisco 49ers op zoek naar een nieuw huis om het seizoen af ​​te sluiten.

Niners-functionarissen werkten zaterdag samen met NFL-functionarissen die bleven werken aan een plan voor de rest van 2020, en vanaf eind zaterdag was er niets vastgesteld.

Bronnen zeggen echter dat de meest waarschijnlijke optie is dat de 49ers hun laatste drie thuiswedstrijden spelen in State Farm Stadium, de thuisbasis van de Arizona Cardinals. Hun NFC West-rivalen – die de Niners in week 16 organiseren – zouden bereid zijn om hen te huisvesten.

De competitie wil dat de 49ers, indien mogelijk, in een NFL-stadion spelen. Een andere optie is dat de 49ers in een stadion in Texas spelen.

Wat de praktijk betreft, zijn er nog verschillende opties om te overwegen. Ze konden oefenen in Arizona en een maand in een hotel verblijven in een pseudo-bubbel. Een andere mogelijkheid zou zijn om op meer dan 240 kilometer afstand van hun regio te oefenen – zodat degenen met het team van tijd tot tijd hun familie kunnen zien – en vervolgens naar hun nieuwe “thuis” -stadion kunnen reizen.

De Niners reizen vandaag om de Los Angeles Rams te spelen, en ze zullen naar huis terugkeren voordat het verbod om middernacht van kracht wordt. Verwacht dat ze snel een beslissing nemen.

More from Madison Garrett

Qualcomm Snapdragon 888 zal smartphones in 2021 aanzienlijk verbeteren

Qualcomm heeft de Snapdragon 888-soc onthuld. Veel high-end smartphones zullen deze processor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *