De beste deals: deals voor games en tech (week 35)

PlayStation Plus met aanzienlijke korting!

Sony heeft momenteel een echte megadeal. Als je nog geen PlayStation Plus-abonnement hebt, kun je dit nu met flinke korting aanschaffen. In de PlayStation Store kost een abonnement van 12 maanden je momenteel geen 59,99 euro, maar je kunt er voor 44,99 euro op tikken. De aanbieding is geldig tot 1 september 11:00 uur, dus wees er snel bij!

Ga op zoek naar deals bij iBood

Op iBood regent het de hele dag door aanbiedingen. De website biedt altijd iets tegen een zeer scherpe prijs. Zo kunt u momenteel deelnemen aan de iBood Hunt, waar diverse producten worden gerecenseerd en tijdelijk beschikbaar zijn voor extra korting. Let wel, de aanbiedingen gelden maar voor een korte tijd, dus bereid u voor om aan de slag te gaan voordat het te laat is.

Naast de iBood Hunt kun je op de website ook genieten van deals over technologie, zoals smartphone-accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor de vlijmscherpe deal op de Fitbit Inspire HR inclusief een Aria Air, maar zijn er nog talloze andere deals te vinden. Denk er eens aan snellaadkabel voor je Android-apparaat of een universele oplader voor uw iPhone en USB-C-apparaten. Daarnaast kun je op de pagina ook powerbanks scoren voor een scherpe prijs.

iBood biedt momenteel ook een paar coole PS4-games. Dat is hoe je koopt LEGO Star Wars: The Force Awakens van LEGO: The Movie 2 nu voor 15,95 euro. Koop nu voor Xbox One LEGO DC Supervillains voor 15,95 euro.

Terug naar school bij Media Markt

Media Markt zit midden in het Back to School-aanbod. Tot vandaag 30 augustus kun je in de webshop scherpe deals scoren op onder andere laptops, chromebooks en tablets. Handig, want die heb je nodig om goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar te beginnen!

READ  Zijn Oculus Quest Pro-specificaties online gelekt?

Naast deze deal op laptops en chromebooks heeft Media Markt momenteel ook deals over games en consoles. Dit is hoe je de Nintendo Switch nu voor 319 euro en heb je The Last of Us, deel 2 al in huis voor 49 euro.

Bol.com heeft deze week een scherpe deal waarmee je naar Bikini Broek op de Nintendo Switch gaat. Het opnieuw uitgevonden avontuur van Spongebob wordt daar aangeboden, zodat je voor een beetje niets van alle onderwaterfiguren kunt genieten.

We hebben eerder het avontuur van Spongebob besproken in Bikinibroek, waar we merkten dat de game er erg gelikt uitziet. De bediening is even wennen. We hebben de game in de review met een 6,5 toegekend.


Capcom

Haal nostalgie in huis met de Capcom Home Arcade

Als je echt wilt proeven hoe het was om te genieten van je favoriete games in de arcadehal, dan is de Capcom Home Arcade de juiste keuze. De arcade controller is een plug-and-play arcade-machine voor twee spelers. Op de Home Arcade vind je 16 van de beste Capcom-games zoals Final Fight, Mega Man The Power Battle, Strider en Super Puzzle Fighter II Turbo.

Het iconische Capcom logo zorgt ervoor dat je naast al het speelplezier dat deze arcade controller je geeft ook nog iets gaafs hebt om naar te kijken.

Written By
More from Lesley Curry

Team Fortress 2 bereikt voor het eerst meer dan 150.000 actieve spelers op Steam

Op vrijdag hebben meer dan 151 duizend spelers (En laten we eerlijk...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *