De beste deals voor Xbox One- en Xbox Series X-games

Prime Day is hier en daarmee veel besparingen voor Amazon Prime-abonnees. In plaats van slechts één dag dit jaar, duurt Prime Day maar liefst 48 uur. Genoeg tijd om op zoek te gaan naar goede deals voor videogames, gameapparatuur, tv’s, gameconsoles, enz.

Voor de doeleinden van dit bericht hebben we 8 Xbox-games, één schijf met superkorting om te plaatsen, plus een geweldige deal op Xbox Game Pass Ultimate. Dit laatste bespaart u $ 5 per maand gedurende drie maanden, maar u kunt twee tokens kopen en in de komende zes maanden in totaal $ 30 besparen, dus zeker Krijg dit als je al bent geabonneerd op Game Pass Ultimate, want het is gewoon geld dat je toch zou hebben uitgegeven en je kunt ook een paar dollar besparen.

Bovendien is dit, in tegenstelling tot de lijst met Prime Day-deals op PlayStation, meestal een lijst met platformonafhankelijke titels in plaats van exclusieven, hoewel er Xbox/pc-exclusives te koop zijn die zeker het bekijken waard zijn (Ori en de wil van slierten). De Prime Day van volgend jaar zal er waarschijnlijk heel anders uitzien, gezien alle geweldige Xbox-titels die momenteel in de pijplijn zitten.

Hier is de volledige lijst met geweldige Prime Day-deals op Xbox:

Bekijk de beste videogames van E3 in de onderstaande video video of op YouTube:

Volg mij Twitter En de Facebook sociale netwerksite En deel dit bericht gerust!

Abonneer op mijn Youtube kanaal hier. deelname aan Mijn satanische Substack-nieuwsbrief is hier en mijn Substack fictie nieuwsbrief hier.

READ  Ontdek de verhalen van de andere kant in Violett Remastered op Xbox
Written By
More from Vanessa Hale
Waarom zou mijn Xbox zich zorgen maken over de volgende Samsung-telefoon?
Samsung Galaxy S21Ultra. Sarah Teo / CNET Samsung Galaxy S22 Net om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *