De beste en slechtste games deze GKE3

Geen E3 zonder een aflevering van The Wall. En als E3 er niet is, organiseren we er zelf een. En dus ook een nieuwe editie van The Wall. Er is niets leuker dan de nieuwe spellen een kwalificatie te geven op basis van wat je weet, ziet en voelt. Voor educatie en amusement. Ook dit jaar wordt The Wall gepresenteerd door veteranen van de nationale gamemedia: JJ en Skate. Maar waar ze het eerder allemaal in de studio hebben opgenomen en laten monteren, gaan deze twee nestors het nu live doen. Omdat het 2020 is, omdat het kan, en omdat de gemeenschap dan kan bijdragen.

Er staan ​​meer dan vijftig spellen klaar om op The Wall te worden geplaatst

De twee heren hebben meer dan vijftig games klaar om op The Wall te zetten. De chat voegt daar aan het einde een aantal games aan toe. Dit jaar wordt de ranking op basis van de kat gedaan. Katten zijn de nieuwe herten. Ze verschenen plotseling in meerdere games. Onderaan is de vuile kat en het ultieme haalbare voor uitgevers en ontwikkelaars is de kale kat. Tussendoor zijn er nog vier andere katten.

Stem: 1 staat voor de lelijke kat en 6 voor de kale kat

Maar we zijn er natuurlijk nog niet. Wat JJ en Skate vinden, is goed en leuk. U bepaalt echter welke games de afgelopen twee maanden de beste beurt hebben gemaakt. En die straks kunnen rekenen op de meeste potentiële kopers. En daar stem je op HIER. Alle meer dan vijftig spellen zijn netjes alfabetisch gerangschikt. Geef nu elke titel een waardering tussen 1 en 6. Waarbij de 1 staat voor het slechtste getal (de lelijke kat) en 6 voor het hoogste getal (de kale kat). Komend weekend maken we bekend welke games in de top 10 van The Wall zijn beland. Met andere woorden, welk spel is de ultieme kale kat geworden …

READ  Herfstmannen worstelen met ons in outfits met mysterieuze "unieke" eigenschappen

Written By
More from Aubrey Mason

Charles Barkley speelt pas in NBA 2K als oudere spelers betaald krijgen

Foto: Stephen Lovekin (Getty-afbeeldingen) Dat was vroeger in de jaren 90 Michael...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *