LEGO: Builder’s Journey Impressions op pc

Illustratie voor een artikel getiteld LEGO: Builder's Journey Too Good, Too Cool

foto: LEGO: Bouwersreis

Er zijn al veel LEGO-games geweest, sommige probeerden het gevoel van spelen met het echte werk na te bootsen, andere gebruikten stenen als statische kleding voor een aantal superleuke gelicentieerde platformgames. Nieuwer (nou ja, nieuwer op pc, hoe dan ook), LEGO: BouwersreisHet vereist een iets andere benadering, en daar hou ik van.

Het is een isometrisch puzzelspel dat zo eenvoudig mogelijk is. Je speelt als een LEGO-persoon op een groot avontuur, en de meeste levels houden simpelweg in dat je iets moet bouwen en/of ergens op de kaart moet komen, door de onbeweeglijke LEGO-stukken te nemen en ze zo te rangschikken dat je een fase kunt passeren.

Mike schreef er twee jaar geleden over toen het werd uitgebracht op Apple Arcade, maar aangezien de meeste mensen die deze website lezen niet op deze dienst zijn geabonneerd, zult u het waarschijnlijk handiger vinden dat het nu beschikbaar is op pc en converter, vooral omdat het nu mooiere afbeeldingen heeft op pc, waar ray tracing een van de verbeteringen is andere.

Ik heb het nog nooit op een iPhone gespeeld, dus het is eigenlijk een nieuw spel voor mij, en ik ook En daarom Binnen. Het krabt dezelfde jeuk waar klassiekers van houden Monument Valley of Kapitein Todd Beheer, minimale presentatie en rustgevende soundscape zorgen ervoor dat het altijd een ontspannende ervaring is, zelfs als de puzzels een beetje lastig worden.

Het is ook, hoewel het in eerste instantie een beetje eenvoudig leek, het is legitiem cool. Deze screenshots verkopen niet echt, maar de hoogtepunten op pc komen tot leven, met LEGO-modderbellen die sijpelen, LEGO-rivieren die stroomafwaarts stromen en LEGO-golven die door LEGO-stranden stromen, allemaal op dezelfde warme, donzige, handgemaakte manier die je zou verwachten te zien in een film Bewegingsstop. Deze Nvidia-trailer laat je zien wat ik bedoel, met de nadruk op het kabbelende water:

De versie op pc en Switch is een “uitgebreide versie” in vergelijking met de versie die in 2019 op iPhones is uitgebracht, en samen met de visuele update heeft deze ook meer niveaus en mechanica. Hoewel iedereen die het oorspronkelijk op Apple Arcade speelde, zal ontdekken dat de versie nu is bijgewerkt om al deze dingen ook te bevatten.

Illustratie voor een artikel getiteld LEGO: Builder's Journey Too Good, Too Cool

foto: LEGO: Bouwersreis

READ  Arcade1UP onthult schildpadden in de tijd, A Street Fighter 2: Champion Edition Tribute en andere klassiekers - IGN Expo
Written By
More from Aubrey Mason

Spotify en Epic Games zijn woedend over lagere commissie in App Store

Apple halveert de commissie op verkopen in de App Store voor bedrijven...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *