De beste games om de zomer door te komen | Tech

In september start een nieuw hoogseizoen voor games (inclusief een nieuw Moordenaars gelofte en misschien PlichtTot die tijd, tijdens deze rare staycation, kunnen we onszelf zoet houden met een aantal geweldige edelstenen uit games die onlangs zijn uitgebracht. Onze gamespecialist koos zijn 7 favorieten.
Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons © Nintendo

Alleen op Nintendo Switch
Als er één spel is dat zich uitstekend leent om je tijd te verdoen in de schaduw van een parasol, dan is het wel dit topspel van Nintendo. Meer dan dertien miljoen spelers weten het al: slenteren tussen dierenvrienden over je eigen zonovergoten eiland is een welkome ontsnapping uit de dagelijkse sleur en de crisismodus van de afgelopen maanden. Dankzij het tropische landschap mis je die vakantie misschien niet eens. Ook de gameplay is heerlijk relaxed. Je verzamelt recepten om je eigen meubels of bruggen te maken, of andere dingen die je in elkaar kunt zetten met hout, stenen en een likje verf.


F1 2020

F1 2020.
F1 2020. © Codemasters

PlayStation 4, Xbox One en pc
Het Britse videogamemerk Codemasters, gespecialiseerd in racegames, lanceerde op 7 juli zijn nieuwe F1-game. Het was geen toeval dat de datum mooi in lijn lag met de start van het echte Formule 1-seizoen, dat net was begonnen op de releasedatum. Ondanks het feit dat in het echte raceseizoen races moesten worden gedood door corona, kun je ze toch allemaal in het spel rijden. Nieuw in deze inmiddels twaalfde editie zijn de circuits van Hanoi en Zandvoort en tussendoor kun je ook je eigen team aansturen.

READ  Met de ideologie-uitbreiding van Rimworld kun je spelen als een "boomaanbiddende kannibaal" (of wat dan ook)


Geest van Tsushima

Geest van Tsushima
Geest van Tsushima © Sony PlayStation

PlayStation 4
Een stukje geschiedenis: toen het Mongoolse rijk in de dertiende eeuw Japan probeerde binnen te vallen, stopte een kleine troep van enkele tientallen samoerai Kublai Khan’s bloeddorstige horde op het eiland Tsushima. In deze PS4-game kruip je in de huid van een van die samoerai. Verwacht een spel à la Moordenaars gelofte, maar bruter en tegelijkertijd poëtischer. Dat laatste wordt al snel duidelijk als je merkt dat de wind een rol speelt in de gameplay.


The Last of Us Deel II

The Last of Us Deel II
The Last of Us Deel II © Sony

PlayStation 4
Dan The Last of Us Deel I (letterlijk: de laatste van ons) gelanceerd in 2013 voor PlayStation, het was een kleine bom in gameland. Elke gamekijker viel bijna over zijn / haar voeten om het spel met lof te overladen. Volgens spelers was het het beste verhaal dat ooit in een videogame is verteld. Ondertussen werkt HBO aan een tv-serie gebaseerd op de game die is geschreven door Tsjernobylscenarioschrijver Craig Mazin, dus dat is veelbelovend. En nu is er de follow-up: een gruwelijk post-apocalyptisch wraak-epos, waarin wreedheid en tederheid elkaar voortdurend afwisselen. De gameplay slaat je net zo neer als het verhaal van deze instant klassieker, maar dan zijn er die onvergetelijke momenten van schoonheid in 25 goed bestede uren.

READ  Fauci zegt dat hydroxychloroquine niet effectief is bij de behandeling van Covid-19


Command & Conquer Remastered-collectie

De eerste twee 'Command & Conquer'-games zijn geremasterd.
De eerste twee ‘Command & Conquer’-games zijn geremasterd. © Electronic Arts

Pc
Degenen die houden van real-time strategie, waarbij je je troepen naar de flank van je tegenstander stuurt met snelle bewegingen van de muis, zullen op de juiste plek zijn met deze remakes van twee oergames uit het genre: Command & Conquer uit 1995 en opvolger Rood alarm uit 1996. De ontwerpers hebben ze mooi bijgewerkt om bij te blijven met de nieuwste game-pc’s. Houd je meer van echte nostalgie? Vervolgens tovert u met één druk op de knop de oude pixelafbeeldingen van weleer op uw scherm.

Final Fantasy VII Remake

De remake van 'Final Fantasy VII'.
De remake van ‘Final Fantasy VII’. © Square Enix

PlayStation 4
Een game opnieuw maken die jarenlang werd beschouwd als een van de beste RPG-games aller tijden? Het lukt zelden. Maar dat was buiten de ontwikkelaars van Final Fantasy berekend. Ze namen een zeer radicale benadering van het 23-jarige spel. Volgens Tweakers: ,, De geweldige actie met Cloud, Tifa, Aerith en Barret staat echter voorop, wat een warm weerzien zal worden voor fans van het origineel. ”

Doom Eternal

Actie in 'Doom Eternal'.
Actie in ‘Doom Eternal’. © Bethesda

PlayStation 4, Xbox One en pc
We zullen waarschijnlijk in de herfst een nieuwe krijgen Plichtmaar als je er nog een hebt first person shooter-fix op zoek naar deze zomer, je bent gebeiteld met deze Doomvervolg. Het demonenbloed spat tegen de muren, maar het blijft allemaal lachen. De nieuwe gameplay-dynamiek die ontwikkelaar ID Software erin propte, is even wennen. Kogels op bijvoorbeeld? Rijd een tegenstander doormidden met je kettingzaag en je voorraad wordt aangevuld. We verzinnen het niet. Het draagt ​​allemaal bij aan de stroom van het spel.
Written By
More from Aubrey Mason

Na de uitbreiding van het Shivraj Chouhan-kabinet komen er scheuren binnen BJP

Uma Bhaarti wilde de opname van MLA’s van Bundelkhand en haar Lodhi...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *