De beste gamescom 2020-games ooit!


Koelnmesse GmbH / Harald Fleissner

Dit jaar vindt gamescom plaats van 27 tot en met 30 augustus. Vanwege het coronavirus zal er geen fysieke beurs plaatsvinden. In plaats daarvan wordt het hele evenement gedigitaliseerd en kun je vanaf Opening Night Live alles volgen via livestreams. We hebben tot nu toe de beste gamescom 2020-games op een rijtje gezet.

We beginnen met de meest recente onthulling: Call of Duty Black Ops Cold War. De nieuwe game van Treyarch en Raven Software is een direct vervolg op de originele Black Ops. De geliefde personages uit dat verhaal zijn terug voor een nieuw avontuur dat zich afspeelt in de jaren 80 van de Koude Oorlog.

Naast de terugkeer van een verhaal in de Black Ops-serie, hebben ook de zombies een comeback gemaakt. Deze hebben 2019 overgeslagen. Infinity Ward heeft deze modus niet geplaatst tijdens het opnieuw opstarten van Call of Duty Modern Warfare.

Uiteraard is er ook een multiplayer mode, maar daar is weinig over bekend gemaakt. Het zal naar verwachting op een later tijdstip worden onthuld. Tijdens Opening Night Live zullen er ook nieuwe beelden te zien zijn, dus je kunt de komende dagen volledig nieuwe informatie verwachten!

De nieuwe uitbreiding van Destiny 2 staat ook gepland voor gamescom 2020. Dat weten we dankzij Opening Night Live. Met Beyond Light wordt de game volledig herzien. Zo wordt er veel content uit de game gefilterd om ruimte te maken voor nieuwe ervaringen (en opslag op je console). Destiny 2 moet nog jaren komen en wordt door Bungie gezien als een levend en groeiend platform.

Beyond Light is hierin de volgende stap en komt daarom met een compleet nieuwe verhaallijn en area. Europa, de bevroren maan van Jupiter, zal worden bezocht voor de volgende uitbreiding. Een nieuw element genaamd Stasis wordt ook toegevoegd. Mogelijk krijgen we hierover meer informatie tijdens Opening Night Live.

DOOM Eternal is een van de belangrijkste spelers die tijdens Opening Night Live te zien zal zijn. De game zal dan ook aanwezig zijn tijdens gamescom 2020. De shooter is tot nu toe een van de voorlopers in de lijst van beste games van 2020 en krijgt een gloednieuwe uitbreiding. Deze heet Ancient Gods en zal tijdens Opening Night Live volledig onthuld worden.

Deze uitbreiding voor één speler is slechts het eerste deel van een groter verhaal en brengt een compleet nieuwe omgeving met zich mee. Veel meer informatie is nog niet bekend, maar meer informatie wordt naar verwachting onthuld tijdens de openingsshow van gamescom 2020. De uitbreiding is onderdeel van de Deluxe Edition van DOOM Eternal en is ook los digitaal te koop.

De grootste hit van 2020 tot nu toe is Fall Guys en om seizoen 2 van de game te vieren zal hij te zien zijn tijdens Opening Night Live. De game die eerder deze week een record brak als meest gedownloade PlayStation Plus-game ooit, is zeker een van de beste gamescom 2020-games die we verwachten.

Welk seizoen 2 van de gekke Battle Royale met zich meebrengt, is nog maar de vraag. De verwachtingen zijn echter hooggespannen, aangezien de ontwikkelaars goed luisteren naar de feedback van spelers. Hopelijk komt het tweede seizoen met nieuwe uitdagingen, uitdagingen en een offline coöpmodus. Dat laatste is misschien een te grote droom, maar daar zouden we zeker geen nee tegen zeggen.

Natuurlijk mogen we de exclusieve PS5 Ratchet & Clank Rift Apart niet vergeten in onze lijst met de beste gamescom 2020-games tot nu toe. De game krijgt tijdens Opening Night Live een uitgebreide gameplay-demo, die ons meer informatie over de nieuwe titel zou moeten geven. De verwachting is dan ook dat er meer informatie over het schakelen tussen de verschillende dimensies op de planning staat.

Dat de game naar de show komt, is een grote verrassing. Tijdens de PS5-onthulling in juni gaf Sony geen indicatie van de releasedatum. Geoff Keighley maakte via Twitter bekend dat de games die tot nu toe zijn onthuld grotendeels binnen de komende twaalf maanden moeten worden uitgebracht. Als dit ook geldt voor Ratchet & Clank, kunnen we veel eerder dan verwacht genieten van het nieuwe ruimteavontuur.

De beste gamescom 2020-games tot nu toe

Dit zijn de games waarvan we verwachten dat ze een grote impact zullen hebben op gamescom 2020. Opening Night Live zal hier een grote bijdrage aan leveren. Na afloop van de show zullen we dit bericht aanvullen met eventuele nieuwe informatie.

READ  Microsoft zegt dat het nog steeds met Trump praat over het kopen van TikTok van de Chinese eigenaar
Written By
More from Lesley Curry

Ex-McDonald’s-medewerker Bruno Bouchet onthult een kleine levenshack om te voorkomen dat chips afbrokkelen

Een voormalige medewerker van McDonald’s onthult een simpele ‘levenshack’ om te voorkomen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *