Oorspronkelijk een bachelorscriptie, Post-apocalyptisch spel FAR: Lone Sails komt in oktober naar mobiele apparaten

Oorspronkelijk een bachelorscriptie, Post-apocalyptisch spel FAR: Lone Sails komt in oktober naar mobiele apparaten

Stel jezelf voor in een post-apocalyptische wereld, waar niets anders is dan een door stoom aangedreven voertuig dat het enige middel is om te reizen. Het klinkt niet als een typisch verhaal, toch? Dit is het concept dat wordt gebruikt in de aankomende game, FAR: Lone Sails, dat komt aan Android en appel apparaten op 1 oktober voor $ 3,99. De game is ontwikkeld door een kleine studio Okomotive en uitgegeven door Mixitivion en is al beschikbaar op Steam (met een speciale promotie van 50% korting die eindigt op 31 augustus), Xbox en PlayStation.

FAR: Lone Sails is een avonturenspel, waarbij een kleine ingenieur door een post-apocalyptische wereld reist in een uniek locomotiefachtig voertuig. Of het nu gaat om het vermijden van rotsen die uit de lucht vallen als gevolg van een vulkaanuitbarsting of de vuurkist die in vlammen oploopt, de ingenieur zal deze onverwachte uitdagingen moeten overwinnen tijdens het besturen van het voertuig. Maak je geen zorgen, dit is een zombievrije post-apocalyptische wereld; “Het is alleen jij en je machine versus het grote niets.” – vermeld op Stoom.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Bovendien is de geschiedenis van de ontwikkeling van de game interessant. De ontwikkeling van FAR: Lone Sails begon met Okomotive’s Lead Level Designer Philip Stern’s bachelorscriptie in 2015, die later de huidige Lead Animator Martina Hugentobler en een paar andere universiteitsvrienden rekruteerde om het te voltooien. Het concept van een post-apocalyptische wereld begon met ‘veel inspiratie’. – stelt Philip Stern in de prankster101 producties interview. “In gametermen zou FTL (Faster Than Light) er één zijn. De reis was een grote inspiratiebron. Ook veel films. Theo Jansen, een Nederlandse kunstenaar die zeer creatieve sculpturen maakt die door de wind op de stranden bewegen. Ze lopen op windenergie. Het ziet er echt fantastisch uit. Dat was een grote inspiratie. “

Hoewel er tegenwoordig prachtige games zijn ontwikkeld door verschillende gamestudio’s, is er weinig te horen over een titel die begon met een paar universiteitsstudenten. Om meer te weten te komen over de projecten van de studio en updates te ontvangen over FAR: Lone Sails, kijk eens naar Okomotive’s Twitter-pagina. Nogmaals, het wordt vrijgegeven op appel en Android apparaten op 1 oktober voor $ 3,99 en beschikbaar op Steam, Xbox en PlayStation. Gelukkig reist iedereen.

READ  U moet de DJI Fly-app downloaden van de DJI-website
Written By
More from Vanessa Hale

Exclusief voor Xbox uitgesteld vlak voor release

De release van de aankomende exclusieve Xbox-console – die naar Xbox One,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *