De beste personal computer zet een grote stap in de staatskampioenschappen

De energie- en emotieplanken van Drue Thomas moeten worden aangevuld voordat ze passen in het softbalprogramma van Drexel. Ace Parkers Chapel liet alles wat ze bezat achter in het circuit tijdens de laatste wedstrijd van Lady Troy.

Parkers Chapel ging 19-10 en ging door naar de halve finale van de 2A State. Thomas was de krachtpatser van het team en sloeg .494 met drie homeruns en 36 RBI. In de afdeling boekte het een 1.37 verdiende gemiddeld punt met een record van 15-5. Ze sloeg 205 van de stakingen in 122 ronden met slechts 39 wandelingen.

“Het eindexamenseizoen was geweldig.” Thomas zei: “Mijn grootste herinneringen waren waarschijnlijk allemaal na het seizoen. Het was zo leuk, hotelverblijven en excursies waren altijd een goede tijd. Het team overtrof mijn verwachtingen in het naseizoen. Ik wist eerlijk gezegd niet hoe ver we zouden gaan. Maar zodra we in het gebied wonnen en zagen hoe het team presteerde op het gebied van chemie, wist ik dat we een kans kregen. “

Thomas, die zich aanmeldde om te spelen voor Drexel University, nam deel aan schietmissies tijdens het reguliere seizoen, maar gooide elke helft in het staatskampioenschap, inclusief een perfecte wedstrijd van drie wedstrijden in de eerste ronde.

“We wisten dat Drew onze speler zou worden in het staatskampioenschap”, zei Miranda Carlisle, PC-coach. “De veerkracht van Drew en de strijd van Drew in het spel leidden absoluut tot haar team. Haar bereidheid om alles op het veld te zetten, of het nu goed of slecht is, winnen of verliezen, je wist dat je alles van haar zou krijgen. Dat was enorm om haar team te inspireren. slagen.”

READ  Phasmophobia beta-update zorgt ervoor dat hanen "jagen als andere geesten"

Thomas ‘finale was een 7-3 verlies voor Mansfield. De computer verliet vijf runs in de zesde en zevende wedstrijd toen het gas op was.

“Ja, ik ben mijn laatste wedstrijd echt beu. Drie dagen op rij promoveren is altijd moeilijk.” De dag ervoor had ik niet echt een goede wedstrijd en gooide ik zoveel worpen, en het doet pijn. Maar er was geen uitweg uit het spel. Ik wist daarbij dat het waarschijnlijk mijn laatste wedstrijd zou zijn en ik wist dat het tot het einde mijn spel was. “

De Trojaanse Dame was vastbesloten om hun leider tot het bittere einde te volgen. Het resultaat was een lange reis na het seizoen, inclusief een diepe tour door het staatskampioenschap.

‘Ik wist dat ze er was om te vechten,’ zei Carlisle. ‘Toen ze in de kring zat, twijfelde ze er niet aan dat ze haar alles zou geven.’

Written By
More from Max Mcgee

Van Amit Shah tot Mahesh Babu, dit is hoe celebs reageren op nieuws over het pensioen van MS Dhoni

Cricket World Cup Twitter Amit Shah, Rohit Sharma, Virender Sehwag, Mahesh Babu...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *