Koop Buy Day Memorial Day 2021 Beste verkoop: bespaar op tv’s, games, heteluchtfriteuses en meer

Memorial Day Weekend Sale eindigt vandaag bij Best Buy, maar je hebt nog een paar uur om grote kortingen op hardware te krijgen, ApparatenElektronica en meer.

Dit is het moment om in actie te komen als u op zoek bent naar een nieuwe tv of een grote hardware-upgrade. We hebben alle deals onderzocht om u te helpen de beste te vinden. Bekijk hieronder de beste deals die volgens ons de beste zijn van het Best Buy Memorial Day-uitverkoopevenement.

Samsung

De 82 Inch Samsung 7 Inch TV is een Smart LED 4K HDR TV die Apple AirPlay, Google Assistant en Amazon Alexa ondersteunt. Met de Tizen Powered Smart TV-functie kunt u direct verbinding maken met een verscheidenheid aan gratis Samsung-kanalen en uw favoriete streaming-apps. Met de automatische gamemodus van Samsung kunt u genieten van uw favoriete games met minimale invoervertraging en beeldruis. Het is momenteel $ 500 korting tijdens de Memorial Day-vakantie.

Beste koop

Heteluchtfriteuses zijn nog steeds een van onze favoriete keukengadgets in 2021, en ze zijn een geweldige manier om snel bevroren snacks op te warmen en alles te bereiden, van pizza of hele kip tot een vol broodje. Dit elegante analoge 5L-model kan misschien een paar cakes aan, maar kan net zo handig zijn als het opwarmen van restjes. Het werd dit weekend verlaagd tot $ 54. U kunt ook uitschakelen Digitale kopie voor $ 70.

Ben Fox Robin / CNET

Verander je oude auto in een slimme auto met Alexa Voice Control. Ik heb er een gekocht en het was een van mijn favoriete accessoires van derden. Ik kan Spotify niet alleen bedienen door te spreken, maar ik kan ook weerberichten en routebeschrijvingen krijgen zonder mijn handen van het stuur te halen. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, een extra ingang, en je bent klaar om te gaan.

Lees onze CNET-recensie voor Amazon Echo Auto.

Beste koop

Als je het geluk hebt om een ​​nieuwe videokaart uit te schakelen tijdens de Wereldwijd tekort aan chipsDan heb je wellicht opslagruimte nodig. De SanDisk Extreme Pro NVMe-schijf biedt voldoende ruimte voor veeleisend werk en kan besturingssystemen en applicaties in een handomdraai aan. Dit is een van de lagere prijzen die we de afgelopen maanden hebben gezien voor deze snelle NVMe harde schijven van een populair merk.

Written By
More from Aubrey Mason

Xbox Series X: deze games zijn vanaf de lancering achterwaarts compatibel

Goed nieuws voor iedereen die zich afvraagt ​​welke Xbox-games achterwaarts compatibel zullen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *