De beste PS5-exclusive van het jaar komt blijkbaar in september naar Xbox

Het lijkt erop dat de best beoordeelde exclusieve PS5 in september naar Xbox Series x komt. De PS5 had dit jaar drie grote exclusives: rugEn Ratchet and Clank: Rift Apart, En Deathloop. De eerste game heeft 85 games op Metacritic, terwijl de laatste twee games 88 op Metacritic hebben, waardoor het een van de best beoordeelde games van het jaar is. De keuze voor de beste exclusieve PS5 dit jaar is haarkloverij, maar voor nu, Deathloop Het won de meeste prijzen en het lijkt erop dat het in september naar Xbox Series X komt. Natuurlijk, aangezien Arkane Studios (de ontwikkelaar achter de game) eigendom is van Bethesda en Bethesda eigendom is van Xbox, is het waarschijnlijk dat dit altijd een verloren resultaat is geweest, maar we weten nu dat het waarschijnlijk in de eerste maand van de herfst zal komen .

De informatie komt via Bethesda, of meer specifiek, het officiële Twitter-account van de game, dat de nieuwste PlayStation Store-verkopen promoot omdat het kortingen biedt. Deathloop. Om de deal te promoten, heeft het Twitter-account van de game een nieuwe promotievideo uitgebracht en aan het einde van die video wordt in kleine letters opgemerkt dat de game “niet beschikbaar is op andere consoles tot ten minste 14 september 2022”, die is precies een jaar na de release van de game. De implicatie hier is natuurlijk dat de game rond 14 september op Xbox Series X zal arriveren, wat een redelijke trekkende conclusie is, hoewel rotsachtige noten “tenminste” zeggen.

Helaas weten we zonder de exacte details over de exclusieve deal van de game niet wanneer deze precies naar Xbox zal komen, maar de week van 14 september lijkt een veilige gok. Het zou logisch zijn als de game naar Xbox Series X zou komen op zijn eenjarig jubileum, maar dat valt op een woensdag, wat een ongebruikelijke dag is voor de release van een game.

READ  Xbox-baas Phil Spencer hint naar de mogelijke terugkeer van 1 VS. 100

Zoals altijd houden we u op de hoogte als er meer informatie beschikbaar komt. In de tussentijd kun je hieronder een fragment vinden uit onze officiële recensie van de game om inzicht te krijgen in waarom zovelen erin geïnteresseerd zijn.

“Hoewel ik de ontwikkelaar van Arkane Studios altijd heb gerespecteerd, heeft het bedrijf nooit ervaringen gemaakt waar ik helemaal van hou”, zei hij bij de opening van onze galerij. Deathloop heroverwegen. “Dit in combinatie met het idee dat veel van wat ik in de pre-launch Deathloop zag, onhandig en omslachtig bleek te zijn, maakte me een beetje onzeker over hoe dit gebeurde. Na het spelen van de laatste game is de Deathloop echter verreweg een of the best.’ Een van de beste games die ik in 2021 heb gespeeld. Het biedt niet alleen een ervaring die ik niet kan bedenken, maar het zit vol elegantie en charme, terwijl Arkane’s voorliefde voor leveldesign hetzelfde blijft.

Written By
More from Vanessa Hale
Gratis games om te spelen op Xbox zijn eindelijk beschikbaar om gratis te spelen
Ontvang realtime updates rechtstreeks op uw apparaat, abonneer u nu. Abonnement In...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *