De Black Friday-uitverkoop van Target op de Xbox Series S is de ultieme vakantiedeal

We zijn altijd op zoek naar goede gamedeals, en als je op zoek bent naar een nieuwe console, heeft Target op dit moment een geweldige aanbieding. Microsoft en zijn retailpartners hebben dit jaar al $ 50 Xbox Series S aangeboden, waardoor de kosten dalen tot slechts $ 249,99. Het doel is om de deal zoeter te maken door een extra cadeaubon van $ 50 in te gooien bij uw aankoop, wat u in feite slechts $ 200 kost voor de console van de volgende generatie. En als u het koopt met een Target RedCard, bespaart u nog eens vijf procent (of $ 10) op uw aankoop.

Dus met de standaardkorting, cadeaubon en vijf procent korting kijk je naar een Xbox Series S voor slechts $ 190. Ik bedoel, dat zou heel moeilijk te verslaan zijn.

Hoewel de Xbox Series S minder krachtig is dan de Series X, maakt de betaalbaarheid (en beschikbaarheid) het een zeer aantrekkelijke aankoop deze feestdagen. Je kunt nog steeds al je next-gen games spelen, inclusief gemakkelijke toegang tot Xbox Game Pass (wat echt de beste deal is op het gebied van gamen).

De Xbox Series X is ongetwijfeld de beste console die er is, maar je kijkt naar $ 499 voor $ 190. En hoe zit het met de PlayStation 5? Nou, veel succes met het vinden van een dit jaar.

Als je een gamer bent met een beperkt budget en geïnteresseerd bent in het spelen van Xbox-exclusives zoals Red Fall, Starfield en het nieuwe Forza Motorsport – evenals alle andere nieuwe releases die volgend jaar kunnen verschijnen – dan is de Xbox Series S absoluut de juiste keuze. .

READ  Microsoft Flight Simulator ziet er "geweldig" uit en "doet het geweldig" op de Xbox Series S / X

En als je je dit jaar extra extravagant voelt, kun je de cadeaubon van $ 50 gebruiken om nog een Xbox-console te kopen, die ook voor $ 39,99 te koop is.

We kijken dus zowel naar de Xbox Series S als naar een tweede console voor minder dan wat een console normaal alleen zou kosten. zonder na te denken. Zorg er zoals altijd voor dat u zich afstemt op de app-trigger, want we behandelen de nieuwste en beste vakantieverkopen.

Written By
More from Vanessa Hale
Cyberpunk 2077 onthult nieuwe gameplay-opnames, personages en meer
CD Projekt Red heeft een flink stuk nieuw onthuld Cyberpunk 2077 gameplay-opnames...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *