Pokémon Scarlet / Violet is de snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

Pokémon Scarlet / Violet is de snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

Gym Leader knipoogt naar het onweerstaanbare succes van Pokémon.

afbeelding: Het Pokemon-bedrijf

Waar schattige en knuffelige Pokemon zijn, Er is altijd een weg. Hoewel minderdatn-Goede recensies en heel veel Obstakels en fouten in de uitvoeringEn de Scarlet Pokémon En de paars Het brak zojuist verkooprecords op de Nintendo Switch en daarbuiten, alleen al in het openingsweekend werden 10 miljoen exemplaren verkocht.

“Dit is het hoogste aantal wereldwijde en binnenlandse verkopen ooit in de eerste drie dagen na de release van de software voor alle Nintendo-gameconsoles, inclusief de Nintendo Switch”, onthulde de Mario-maker in een blogpost. persbericht laat op woensdag. Alleen al in Japan vonden ongeveer 4 miljoen verkopen plaats, terwijl de andere twee plaatsvonden 6 miljoen kwam uit het buitenland.

Om dat aantal in perspectief te plaatsen, de laatste belangrijke items in de string, Pokemon zwaard En de schildEr werden slechts 2 miljoen exemplaren van verkocht in de eerste twee dagen. Ze zijn momenteel de vijfde best-De game was ooit uitverkocht op Switch, wat suggereert karmijn En de paars Op schema om ze in te halen, en misschien zelfs uiteindelijk niet te zitten Animal Crossing: nieuwe horizonten En de Mario Kart 8 Deluxe.

Terwijl hij er deel van uitmaakte karmijn En de paarsHet lijdt geen twijfel dat het recordbrekende succes te maken heeft met het aantal Switches dat Nintendo in de drie jaar daarna heeft verkocht. zwaard En de schildHet feit dat ze nu de snelste-Het verkopen van games die zijn uitgebracht op het Nintendo-platform, inclusief de Wii en DS, voegt nog een grote rimpel toe aan het Nintendo-platform. oriëntatiepunt.

Het laat ook zien dat games Objectieve benaderingsprestaties, en glitches die op sociale media circuleerden, leken de verkoopsoftware voor hen geen kwaad te doen. fans Hij speelt nog steeds de hel Van deze spellen welkeer Film Cyberpunk 2077 niveaus fouten en prestatieproblemen. Er was speculatie, en zeker hoop van sommige oude spelers, dat hij veel kritiek kreeg problemen met karmijn En de paarsdie binnen een jaar na beide werd uitgebracht Briljante diamant / briljante parel Remakes en Pokémon-legendes: ArceusGameFreak zou kunnen betalen om zijn voet van het gas te halen en meer tijd tussen releases te laten.

Dit lijkt steeds onwaarschijnlijker.

READ  De nieuwe PlayStation State of Play-verrassing van deze week is aangekondigd

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *