De Bloodborne Kart heet misschien niet langer de Bloodborne Kart, maar hij komt er nog steeds aan

De Bloodborne Kart heet misschien niet langer de Bloodborne Kart, maar hij komt er nog steeds aan

Een nieuw leven ingeblazen 1 april-grap, Bloodborne Kart, heeft de release ervan moeten uitstellen na “contact” van de eigenaren van de IP van Sony.

De kartracegame gebaseerd op Bloodborne zou aanvankelijk eind deze maand uitkomen, maar het indieteam zegt nu dat het extra tijd nodig heeft om de game te 'de-branden'.


De toekomst van Bloodborne Kart

De toekomst van Bloodborne Kart

“Kortom: we moeten de branding verwijderen van wat voorheen bekend stond als Bloodborne Kart”, zei het team gisteren. “Dat zullen we doen, maar er zal een korte vertraging nodig zijn.”

De verklaring gaat verder om fans te verzekeren dat, hoewel het spel er “een beetje anders uit zal zien”, het nog steeds komt, hoewel de versie van het kaartspel – gepland voor release op 31 januari 2024 – moest worden geannuleerd en er geen alternatieve datum is gegeven. nog. . .

“We hebben nog geen releasedatum, maar we laten het jullie zo snel mogelijk weten als we die hebben!” heeft de ploeg toegevoegd. “We hadden eerlijk gezegd verwacht dat zoiets zou gebeuren, en het idee van volledige creatieve controle is best spannend!”

Het project werd begin 2022 voor het eerst aangekondigd en is afkomstig van game-ontwikkelaar Lilith Walther, die ons ook Bloodborne gaf, waarmee vroege levels tot in detail op PS1 werden nagebootst.

De game die voorheen bekend stond als Bloodborne Kart bevat 12 racers, 16 kaarten en een volledige campagne voor één speler, compleet met baasgevechten. Er komt ook een lokale multiplayer met gesplitst scherm en een VS Battle-modus. Helaas zullen we nooit kunnen concurreren met pater Gascoigne in de Chiefs-race.

READ  Legende van helden: Kai no Kiseki - Vaarwel, Zemuriya

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *