De bomvolle 1.5-update van Stardew Valley herinnert ons eraan waarom dit onze game voor altijd is

Stardew Valley is een idyllische digitale ruimte om naar toe te ontsnappen na een lang jaar – en dankzij zijn 1.5-update vandaag beschikbaar op pc, kun je nu vrienden en familie meenemen naar je boerderij met lokale coöperatie op gesplitst scherm. De update voor meerdere spelers Sinds een paar jaar is het mogelijk om boerderijen online te spelen en te delen, maar met deze lokale coöptoevoeging kun je hetzelfde doen met de mensen met wie je echt samenleeft, zelfs als ze niet hun eigen exemplaar van het spel hebben.

Je kunt de mogelijkheid voor lokale coöperatie toevoegen door Robin de Timmerman hutten op je boerderij te laten bouwen, of als je helemaal opnieuw begint, kun je ervoor kiezen om de hutten al te laten bouwen als je een nieuw spel maakt. Zodra de hutten zijn gebouwd, kun je lokale coöperatie starten voor maximaal drie andere mensen vanuit het spelmenu. De 1.5-update voegt ook een nieuwe “Beach Farm” -kaart toe met zandgrond die sproeiers kan verstoppen, en “Advanced Game Options” bij het maken van personages waarmee je bundels willekeurig kunt verdelen in het Community Center en beloningen in de Mine.

Nieuwe spelopties in de 1.5-update.
Afbeelding: ConcernedApe

De volledige release-opmerkingen voor de update bevatten nog meer verrassingen. De opmerkelijke die hadden Stardew Valley fans bij De rand opgewonden om terug te keren naar de game zijn de mogelijkheid om op stoelen te zitten (ja, echt waar), een wijziging in het sociale tabblad in de game zodat je kunt zien met wie je elke dag al hebt gesproken, en een nieuw item voor het koffiezetapparaat dat zet elke ochtend een vers kopje.

Het bijzondere aan Stardew Valley is dat het zo vol functies zit en zo consequent wordt bijgewerkt dat elke kleine verandering iets voor iemand kan betekenen. Als je een routine hebt die je elke dag in de game volgt, wordt het gemakkelijker om de kleine dingen te waarderen die deze processen stroomlijnen.

Het was een bijgewerkt sociaal tabblad en een koffiezetapparaat in deze update, maar het kan de volgende keer net zo goed iets anders zijn. Het maakt niet uit hoe klein de functie of oplossing is, Stardew Valley updates herinneren ons eraan dat de game altijd spannend en verrassend is om naar terug te keren. Het is een comfortabel “voor altijd” spel in een normaal jaar en een mooie remedie tegen pandemische blues als je het nodig hebt.

Stardew ValleyUpdate 1.5 is nu beschikbaar voor pc. De update zal begin 2021 op consoles verschijnen en enige tijd daarna op mobiele telefoons.

READ  Zelda Remake Studio Grezzo huurt in voor een nieuw 'elegant' middeleeuws project
Written By
More from Lesley Curry

Verizon reageerde niet, dus een boze klant vond een geweldige oplossing

scheldt? Probeer groepen. (Foto: Verizon) Vandaag verdwijnen we in het hart, de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *