Nieuwe Fortnite-update vandaag: v2.98 PS4, PS5, Xbox Update Patch-opmerkingen (21 december)

Epic Games heeft vandaag (21 december) een nieuwe Fortnite-update uitgebracht, v2.98 voor PS4- en Xbox-spelers.

Epic Games heeft vorige week dinsdag de grote grote Fortnite-update uitgebracht. De update bracht het Christmas Operation Snowdown-evenement met zich mee, dat spelers de kans biedt om één gratis cosmetica te verdienen door elke dag een van de Snowdown-uitdagingen te voltooien.

De update bevatte ook een aantal lekken. Er werden nieuwe kersthuiden gelekt, samen met twee pakketten. Een van de pakketten die is gelekt, is de Frost Legends-pakket waaronder Snow Drift en Snowheart.

Fortnite Snow Drift

We hebben sindsdien een paar kleine nieuwe Fortnite-updates gehad die verschillende problemen hebben verholpen die de game hebben geplaagd sinds de v15.10-update, waaronder server- en stabiliteitsproblemen.

We hebben ook een update voor PlayStation 5 gehad waarin enkele problemen met de FPS-prestatiemodus werden verholpen. We hadden dit jaar echter geen nieuwe Fortnite-update verwacht, maar we hebben weer een onderhoudspatch.

Fortnite Update Patch-opmerkingen

Het lijkt erop dat Epic Games vandaag een nieuwe Fortnite-update uitbrengt die voor alle consoles lijkt te zijn, inclusief PS4, PS5 en Xbox One. Helaas is dit geen grote update, dus er is vandaag niets nieuws toegevoegd.

Fortnite-statusupdate
Fortnite-statusupdate

Dit lost echter enkele problemen op die spelers ondervonden, waaronder problemen met nieuw uitgebrachte skins, problemen met de hoeveelheid goudstaven die op het scherm verschijnen, het oplossen van inlogproblemen en andere kleine oplossingen.

Hier is de volledige lijst met bugs en problemen die zijn opgelost in de update van vandaag:

  • Visueel probleem opgelost met de Michonne-skin.
  • Netwerkverbeteringen
  • Inlogproblemen opgelost
  • Probleem opgelost waarbij het onmogelijk was om dezelfde sleutel aan verschillende acties op een toetsenbord te binden.
  • Een visuele storing verholpen waarbij het totale aantal goudstaven dat je hebt als nul kan worden weergegeven, hoewel de werkelijke staven die je had niet gereset.
READ  Mafia Definitive Edition PS4, Xbox One recensie - Pacino of Pasquale? | Gamen | Vermaak

De update voor PlayStation 4 blijkt 487 MB te zijn. Het lijkt er echter op dat spelers op PlayStation 5 een veel grotere update krijgen, terwijl Xbox-spelers een update van 700 MB krijgen.

Als je het niet weet Black Panther Wakanda Fortnite-uitdagingen is vandaag live gegaan, zodat u de Wakandan Salute-emote gratis.

Written By
More from Vanessa Hale

Marktgrootte voor mobiele games 2020

New Jersey, Verenigde Staten, – Market Research Intellect heeft onlangs het Markt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *