De Chargers blazen een voorsprong van 27 punten op en verliezen van de Jaguars

En we dachten allemaal dat we de hoogtijdagen van de “Charger” hadden gezien.

Niet eens in de buurt. wat Laders van Los Angeles Door de act van Saturday Night lijken al hun andere bizarre verliezen tam.

Je kunt niet met 27-0 gaan, nadat je in de eerste helft vier onderscheppingen hebt geforceerd, en dan verliest. Maar dit is de oplader. Het is een franchise die manieren vindt om ons te verrassen, en niet op een goede manier.

de Jaguars uit Jacksonville Helemaal terug van een van de slechtste starts tot een playoff-wedstrijd die je ooit zult zien, greep Trevor Lawrence vier vroege onderscheppingen om vier touchdowns te gooien en leidde hij ook de winnende wedstrijd in de laatste minuten. Op een geweldige call slopen de Jaguars niet alleen een kwart en een inch, maar gaven het ook aan Travis Etienne op een 25-yard buitenren. Creëerde een velddoelpoging Riley Patterson heb het met time-out genageld. Ongelooflijk, de Jaguars gaan door naar de play-offs na met 31-30 te hebben gewonnen in de wildcardronde.

Dat meldt NFL ResearchHet is de op twee na grootste comeback in de geschiedenis van de NFL-playoffs, de grootste overwinning in de geschiedenis van Jaguars en de grootste lead-off in de geschiedenis van Chargers.

Laat in de eerste helft hadden de Chargers nooit kunnen vermoeden dat hun seizoen zou eindigen op een zaterdagavond in Jacksonville. Maar de “supercharger” gebeurde, en tot op zekere hoogte niet eerder gezien.

Trevor Lawrence verzamelde de Jaguars voor een enorme overwinning op de Chargers. (Foto door Courtney Coolbrith/Getty Images)

Opladers hebben een droom voor het eerste kwartaal

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor de Chargers. Lawrence’s eerste playoff-pass werd gevangen op de doellijn, vervolgens teruggedraaid en gegrepen door de linebacker Drew rustig. Hij nam de leiding tot diep in het gebied van Jaguar Austin Ecler Hij scoorde op het tweede aanvallende spel van de Chargers en bereikte de eindzone op een touchdown-run van 13 meter. De wedstrijd was nog geen twee minuten oud en de Chargers wisten een 7-0 voorsprong te nemen.

READ  Waarom verscheen de adelaar in de wereld van Sony en hoe zal hij de Sinister Six verzamelen?

Bij de volgende rit van de Jaguars gingen ze op een 4e en 7 in plaats van een velddoelpunt van 51 meter te proberen. Lawrence werd weer hersteld. Samuël hield stand Jones kostuum, maar er werd geen penalty gefloten. Jones draaide zich traag om en de pass van Lawrence werd onderschept door Samuel. De Jaguars hielden de Chargers bij de volgende rit op een velddoelpunt, maar na een paar minuten spelen was het nog steeds 10-0.

De lawine bleef komen. Lawrence gooide een vreselijke onderschepping naar Samuel die veranderde in een nieuwe Eckler-touchdown. Samuel kreeg een driehonkslag in het tweede kwart. Lawrence was de eerste quarterback die drie onderscheppingen gooide in het eerste kwart van een playoff-wedstrijd sinds play-by-play-gegevens voor het eerst werden bijgehouden in 1991. Volgens Jeff Kerr van CBS.

Tegen de tijd dat de Chargers een penalty herstelden die van de helm van een Jaguars-speler stuiterde, resulterend in een velddoelpunt en een voorsprong van 27-0, waren veel tv-kijkers op zoek naar een film om naar te kijken. Lawrence’s lijn op dat moment was 4 van 16 voor 30 yards, geen touchdowns en vier onderscheppingen. Het leek er in de tweede helft niet op dat de Jaguars er een wedstrijd van zouden maken.

Vervolgens hadden degenen die volhardden in het spel reden om geïnteresseerd te zijn.

Jaguars hebben een enorme run

Jaguars zijn terug in het spel. Ze scoorden tegen het einde van het tweede kwartaal en opnieuw aan het begin van het derde kwartaal om de voorsprong van de Chargers terug te brengen tot 27–14. Jaguars-hoofdcoach Doug Pederson miste een uitdaging van 25 meter Gerald Everett die hij neerschoot, maar de ambtenaren misten hem. Pederson daagde niet uit en maakte een velddoelpunt. Lawrence raakte Z. Jones voor een lange touchdown, maar de tweepuntsconversie was niet succesvol en de Chargers stonden nog steeds met 30-20 voor.

READ  Dusty Baker richt zich op de toekomst met de Astros voor ALCS Game 3

Het leek erop dat de Jaguars de bult misschien niet te boven zouden komen, maar de Chargers konden het gewoon niet helemaal wegleggen. Voetschopper Cameron Decker miste een poging van 40 meter. De Jaguars sprintten het veld af en raakten, geholpen door een gemiste valse startoproep, Lawrence Christiaan Kirk voor het landen. Joey Bosa Hij gooide zijn helm na de gemiste call en trok een penalty. Dat zorgde ervoor dat de bal de helft van de afstand tot de doellijn bereikte en de Jaguars gingen ervoor. Dit was een enorm spel omdat de Jaguars twee punten achterstand hadden met nog veel tijd over. Toen was de oplader 3 keer snel en viel af.

De Jaguars hadden nog 3:09 te gaan en begonnen op hun eigen 21e. Voor al zijn vroege onderscheppingen had Lawrence de kans om één drive te leiden en een van de grootste comeback-overwinningen in de geschiedenis van de NFL te behalen. Lawrence maakte enkele passen. Etienne had een enorme 25 meter op de vierde en inch. Patterson zette zich in voor een gemakkelijk velddoelpunt.

Jaguars gaan door naar de play-offs. Opladers zullen dat verlies niet snel te boven komen.