De Chiefs versloegen de Chargers in dezelfde bekroonde wedstrijd uit het seizoen 2021

Het zal niemand verbazen dat de De hoofden van Kansas City verzegelde ze 30-27 gewonnen Over de Laders van Los Angeles Zondagavond met een episch toneelstuk van tight end Travis Kelsey.

De toekomstige Pro Football Hall of Famer rende 17 meter naar de eindzone voor de startscore met nog maar 31 seconden te gaan. Het was zijn derde touchdown van de wedstrijd.

Het stuk trok meteen vergelijkingen met de finale in Kansas City 34-28 week vijftien overwinning Vorig seizoen in Los Angeles, toen Kelsey een vergelijkbare pass ving op 34 meter om de overwinning in de verlenging te bezegelen.

Afhankelijk van het strakke einde kan er reden zijn om te experimenteren déjà vu. Kelsey Peter Koning zei NBC-sporten Na de game komen de twee game-winnende plays voort uit dezelfde play-call.

“Het grappige is,” vertelde Kelsey me 40 minuten na de wedstrijd: “We hebben vorig jaar hetzelfde spel gespeeld om deze wedstrijd te winnen.”

Praat met verslaggevers via In zoomen Chiefs-hoofdcoach Andy Reid bevestigde maandag wat zijn sterspeler zei, terwijl hij de factoren uitlegde die ervoor zorgden dat hetzelfde cruciale spel in opeenvolgende seizoenen tegen dezelfde tegenstander werkte.

Reid noemde ook de brede ontvangst van de Chiefs met Justin Watson cruciaal voor Kelsey’s heldendaden.

Reed legde uit: “Ik weet dat Kelsey dat echt zei. Het was hetzelfde spel. Hij rommelde een beetje met de actie, maar deze combinatie met Watson en Kelce is goed geweest sinds het trainingskamp op de doorgangsweg.”

Echt, Watson is daar de eerste in, maar hij wordt meestal tweede op de ondiepe cross-over die Kelce heeft. Maar Watson speelt ook een grote rol in dat spel. [with] Hoe werkt hij aan de binnenkant en hij maakt een beetje een muur daar waar de verdediger een besluit moet nemen. Gaat hij er overheen of eronder en hoe gaat hij daarmee om? Meestal zet hij ze een stap voor.

READ  Take-Two werkt op drie apparaten voor opnieuw opnemen of opnieuw uitbrengen

“Ja, het was eigenlijk hetzelfde stuk.”

Kelsey verbrak de dekking van Chargers-veiligheid Derwin James – algemeen beschouwd als een van de beste verdedigers in de competitie. Reid legde de aanwijzingen uit die ze de hele nacht in de verslaggeving van de Chargers zagen en die Kelce het voordeel gaven.

“We zijn ons altijd bewust van de manier waarop ze proberen te spelen [James]herhaalde Reid. “Derwin speelde een beetje meer externe invloed. Hij veranderde het een beetje – maar hij speelde voornamelijk invloed van buitenaf. We dachten dat hoewel hij tight was – en nog steeds probeerde hem te raken – Kells hem kon neerslaan. En ook dekking bieden. de man – ze sprongen er echt in. “Veel bedekkende jongens.”

Reid liet Kelsey deel uitmaken van zijn eerste klas van 2013 in Kansas City. Hoewel dit het tiende seizoen van de act samen is, merkte de coach dit jaar verschil.

“Ik weet [Kelce] Hij heeft dit jaar een bewuste poging gedaan om weer in vorm te komen, “merkte Reid op. “Hij benadrukte dat de hele tijd buiten het seizoen en in het trainingskamp. Ik denk dat dat hem heeft geholpen – vooral voor dit jaar. Vorig jaar kwam hij nogal zwaar binnen en werkte er doorheen. Dit jaar was uitzonderlijk.”

Robert Hanashiro-VS VANDAAG Sport

Deze uitzonderlijke vorm hield Kelsey zesde in de competitie na 11 weken met 855 ontvangende yards. Nog indrukwekkender, hij is koploper met 11 nederlagen. Een van zijn teamgenoten neemt wat hij ziet niet als vanzelfsprekend aan.

Na vorig seizoen een wedstrijd in Los Angeles te hebben gemist vanwege COVID, was Chiefs-verdediger Chris Jones blij het vervolg niet te missen.

“Was ik hier vorig jaar niet om te genieten van dat moment waarop T-Kelce een doelpunt scoort, 30 of 35 meter?” Jones herinnert zich dat hij na de wedstrijd sprak. “Maar dit jaar was ik hier om ervan te genieten en dat moment te waarderen. Travis Kelsey is een van de beste spelers in de competitie – en Pat speelt op MVP-niveau.”

More from Madison Garrett
Kingsbury en Murray zien eruit als herten in koplampen in eerste play-off
Wat er maandagavond in Los Angeles gebeurde, was niet zomaar een wedstrijd....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *