Functies die we graag zouden zien in de Xbox Elite Series 3-console

Hoewel de Elite Series 2 een gestructureerde grip heeft toegevoegd, een verbetering ten opzichte van de standaard gladde oppervlakteafwerking, is hij nog steeds niet zo rubberachtig als de Scuff Instinct Pro. Als gevolg hiervan is het, hoewel het krachtiger is dan de reguliere Xbox-controller, niet zo eenvoudig als we zouden willen. Bij het spelen van langere gamesessies is het niet ongebruikelijk dat handen een beetje bezweet raken en een betrouwbare, stevige grip op de controller zorgt ervoor dat je de beste kans hebt om een ​​baas of tegenstander te verslaan.

Een andere controller waaruit Microsoft inspiratie zou kunnen putten voor zijn Elite Series 3-controller is de Thrustmaster ESWAP X PRO, dat hot-swappable modules gebruikt voor zijn sticks en d-pad. Hoewel de meeste gamers vertrouwd zijn met de standaard stick- en directionele lay-outs in Elite Series 2, zou het leuk zijn om de mogelijkheid te hebben om dingen aan te passen aan specifieke games of speelstijlen. Het zal het ook gemakkelijker maken voor degenen die overstappen van Sony PlayStation-consoles.

Microsoft zou ook moeten overwegen om over te stappen naar Lijn met hal-effect In plaats van de traditionele op potentiometers gebaseerde joysticks die afhankelijk zijn van fysiek contact met sensoren. Dit laatste leidt natuurlijk tot slijtage en, onvermijdelijk, drift van de joystick, omdat fantoominvoer de gameplay negatief beïnvloedt. Joysticks met hall-effect gebruiken daarentegen een magnetisch systeem dat geen fysieke slijtage met zich meebrengt. Een joystick met hall-effect kan niet alleen een grotere nauwkeurigheid bieden, maar moet op de lange termijn ook duurzamer blijken te zijn.

READ  Xbox Series X Update biedt nieuwe functies, verbeteringen

Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *