De computerprogrammeur heeft de keynote-video’s over verantwoording gedownload toen Parler offline ging

Veel videobeelden die eerder door House Accountability Managers zijn aangeleverd President TrumpDonald Trump Hillary Clinton: Trump zal worden vrijgesproken omdat de jury voormalige Republikeinse functionarissen omvat die met hem samenzweren in gesprekken om een ​​anti-Trump centrumrechtse partij te vormen: het Gates-rapport reageert op Kinzinger PAC gericht op ‘Trumpisme’ meerParler’s Senate Trial werd gedownload door een anonieme programmeur voordat het platform offline ging.

Amazon Web Services trok in januari zijn hostingondersteuning voor Parler, het geliefde sociale mediaplatform uiterst rechts, in te midden van berichten dat het werd gebruikt om de dodelijke muiterij van 6 januari in het US Capitol-gebouw te orkestreren. De programmeur die ongeveer 30 terabyte van de video heeft gedownload, Voor CNN Het had een efficiënte manier om alles te downloaden. Ik wist wat er was, maar het leek alsof niemand anders de waarde kon zien. “

De programmeur, die de naam Twitterdonk_enby gebruikt, vertelde het kabelnieuwsnetwerk dat ze hoopt dat het gebruik van haar downloads in de Trump-ervaring “meer mensen met soortgelijke vaardigheden als de mijne inspireert om die vaardigheden voorgoed te gebruiken”. Ze vertelde CNN dat het niet in de Verenigde Staten was gevestigd en dat alle video’s voor het publiek beschikbaar waren voordat Parler offline ging.

Not-for-profit nieuwscentrum ProPublica op 17 januari Verspreiding Honderden video’s geleend van het platform. De videobeelden, die het publiek nog nooit eerder had gezien, stonden centraal in de afzettingszaak tegen de voormalige president. Op woensdag leverden ze beelden van Capitol-politieagent Eugene Goodman die de senator leidde. Mitt RomneyWillard (dood) Mitt Romney Hillary Clinton: Trump zal worden vrijgesproken omdat in de jury een officier zit die Romney bedankte van zijn mede-samenzweerders die hem in veiligheid brachten tijdens de schending van het Capitool. Meer (R-Utah) weg van de naderende menigte.

READ  Hoe een trage download in Genshin Impact op te lossen - Gadget Headline

Donny O’Sullivan van CNN tweette dat het publiek en het congres “misschien niet hebben gezien”. [the videos] Absoluut niet voor donk_enby. “

Written By
More from Eda Greene

WRC 9 is nu beschikbaar voor pc en voor PS4 en Xbox 1 op 8 september in Noord-Amerika

NACON en KT Racing studio viert vandaag de release van WRC 9,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *