De concepttrailer blaast fans weg met ongelooflijke graphics

De nieuwe concepttrailer van Unreal Engine 4 met geweldige graphics zorgt ervoor dat Bethesda-fans ernaar uitkijken The Elder Scrolls 6 De release is enthousiast over het potentieel voor een nieuwe toegang tot de langeafstandsserie. Het is tien jaar geleden dat Bethesda werd vrijgelaten Skyrim​ Sinds 2011 hebben de graphics van videogames een lange weg afgelegd. Hoewel Bethesda Game Studios-games niet volledig bekend staan ​​om hun nieuwste visuele getrouwheid, weten we dat The Elder Scrolls 6 Het draait op een onlangs geüpgradede motor en we weten dat het er veel beter uit zal zien dan Skyrim​ Hoeveel beter het is, valt nog te bezien, maar fans hopen dat het eruit ziet als de trailer hieronder.

Op YouTube onthulde Perfect Vision een nieuwe video met wat The Elder Scrolls 6 Can – focus op can – ziet eruit alsof het morgen wordt uitgebracht via Unreal Engine 4. Nu, The Elder Scrolls 6 Hij is niet gemaakt met een Unreal Engine, maar met een nieuw geüpgradede constructiemotor. De video geeft echter een glimp van wat er mogelijk is met de nieuwe Oude rollen

Om onderstaande in het oog springende visuals te realiseren, heeft Perfect Vision gebruik gemaakt van Quixels ‘grafische materialen, die, zoals je kunt zien, beschikken over 8K.

regen The Elder Scrolls 6 U zult in staat zijn om deze afbeeldingen te overtreffen, valt nog te bezien. Omdat het een platformonafhankelijke versie is, een product van de Creation Engine en een echte game versus tech demo, betekent dit dat hij waarschijnlijk geen tijd aan zijn zijde zal hebben. The Elder Scrolls 6 Het zal niet snel worden uitgebracht, en als dat het geval is, wordt de industriestandaard voor grafische afbeeldingen alleen maar beter.

READ  Hij heeft zijn spellen nooit gekocht.

Voor meer berichtgeving over The Elder Scrolls 6 en alles wat met gaming te maken heeft – inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, deals, recensies, interviews, previews en handleidingen – klik op Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Aubrey Mason

IGN Benelux Games of the Generation volgens redacteur Michael Brookhuis

We staan ​​aan de vooravond van een nieuwe generatie en de Xbox...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *