De Asus AiO V241 All-In-One pc brengt games en films tot leven

AiO V241 wordt geleverd in twee kleurencombinaties die zeker passen bij het decor van elke kamer waarin ze zijn geplaatst: zwart en goud, en wit en zilver.

New Delhi: ASUS heeft onlangs zijn assortiment alles-in-één computers in India uitgebreid met de lancering van de AiO V241, die een vrijwel frameloos scherm en een 11e generatie Intel Core-processor biedt met een startprijs van Rs 61.990.

Met het nieuwste apparaat van de in Taiwan gevestigde technologiegigant kunnen consumenten niet alleen voldoen aan hun computer- en videoconferentievereisten, maar ook multimedia-inhoud consumeren, zoals tv kijken, consolegames spelen, OTT-inhoud bekijken, films streamen en meer op één apparaat.

AiO V241 wordt geleverd in twee kleurencombinaties die zeker passen bij het decor van elke kamer waarin ze zijn geplaatst: zwart en goud, en wit en zilver.

We hebben het zwarte en gouden alternatief ongeveer een week gebruikt en dit is wat we van de machine vinden.

De alles-in-één pc’s uit de AiO V241EA-serie worden geleverd met een 23,8-inch 1920 x 1080-pixel LED-backlit “randloos” scherm dat, zoals Asus het stelt, een scherm-tot-behuizing-verhouding van 88 procent vereist.

Asus gebruikt een mat scherm met een kijkhoek van 178 ° en ondersteuning voor 100% sRGB-kleurengamma.

Het scherm is ideaal om op internet te surfen, films te kijken of op kantoor te werken.
Het bevat een groot aantal poorten en connectoren waarmee veel apparaten erop kunnen worden aangesloten en gebruikers het gedoe van het aansluiten en loskoppelen ervan besparen.

Dit omvat een set van vier USB 3.1 Gen 1-poorten, een HDMI-uitgangspoort waarmee hij verbinding kan maken met een andere monitor of tv, plus een traditionele RJ-45 bedrade LAN-poort.

READ  Getest: hoe de Epic Games Store de levensduur van de laptopbatterij kan verkorten

Men kan verbinding maken met AiO bijna elk medium of hulpprogramma dat een HDMI 1.4-compatibele signaaluitgang heeft, bijvoorbeeld gameconsoles, settopboxen en OTT-boxen zoals Amazon’s Firestick, een HDMI-versterker of misschien een AV-ontvanger om beter te worden media-ervaringen, en tot slot kan het ook dienst doen als tweede monitor voor uw laptop.

De onderkant van het AiO V241-scherm bestaat uit een aantrekkelijk uitziend rooster waarin naast een webcam ook de luidsprekers zijn ondergebracht. Voor meer elegantie en kwaliteit is hij gemaakt van aluminium.

De display-unit is gemonteerd op een aluminium standaard. De display-unit is in het ideale zwaartepunt gemonteerd, zodat hij met minimale inspanning kan worden gekanteld.

De Asus V241 wordt geleverd met een 11e generatie Intel Core i5-processor, gecombineerd met 16 GB RAM plus een 1 TB 7200 RPM harde schijf en tot 512 GB PCIe SSD.

Er is geen speciale GPU op deze AiO en je krijgt alleen de Intel Iris Xe GPU die de meeste grafische taken aankan.

Het apparaat is goed genoeg om de alledaagse essentiële dingen te doen, zoals het schrijven van lange documenten, het bekijken van YouTube-video’s, surfen op internet, het schrijven van een e-mail of het bewerken van een verhaal in Google Documenten, en het spelen van games.

Tijdens de beoordeling hebben we veel HD-films op OTT-platforms bekeken en ze vertoonden geen vertraging en werden niet warm.

Het heeft dubbele 3W-luidsprekers die luid genoeg zijn om een ​​middelgrote kamer te vullen.
Voor invoer wordt de ASUS AiO V241 geleverd met een draadloos toetsenbord en muis in Chiclet-stijl.

READ  Onder ons was de zevende grootste wedstrijd van het kwartaal

Deze ingangsaccessoires werken op superbetrouwbare 2,4 GHz draadloze radio’s en zijn kleurcompatibel met ASUS AiO V241, dus het systeem samen werkt niet alleen geweldig, maar ziet er ook geweldig uit.
Het toetsenbord heeft een grote afstand van 2,5 mm en een grote afstand van 3,2 mm tussen de toetsen, waardoor typen nauwkeuriger en comfortabeler wordt.

Met Rs 61.990 is de ASUS AiO V241 een krachtige pc die belooft zijn ware potentieel te ontketenen met de beste functies, zowel thuis als op het werk.


Nu kun je uitgekozen verhalen ophalen uit Telangana vandaag rennen kabel elke dag. Klik op de link om u in te schrijven.

Klik om Telangana vandaag te volgen Facebook pagina En Twitter


Written By
More from Max Mcgee

Onder ons Xbox-versie bevestigd voor 2021, en het is nu gratis op Game Pass voor pc

De Among Us Xbox-versie komt officieel ergens in 2021 en je kunt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *