De coöp-avonturengame die we hier voor altijd zijn geweest op de pc, PS5, Xbox Series X / S.

Door Stephanie Nonelli, zaterdag 13 maart 2021, 16:07 GMT

Het gezamenlijke avonturenspel We Were Here Forever is aangekondigd door Total Mayhem Games.

We zijn hier altijd geweest Het komt in Q4 2021 aan op Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X / S.

In het nieuwste deel in de We Were Here-serie kun je volledig nieuwe uitdagingen en puzzels verwachten met een nieuw verhaal en nieuwe gebieden om te verkennen.

Het spel draait om het coöperatief oplossen van puzzels door middel van communicatie en observatie. Hierin verkennen jij en een vriend Castle Rock-gebieden zoals King’s Keep, Night Cemetery en meer.

“Ons doel bij We Were Here Forever is om de coöperatieve gameplay te verbeteren waar mensen zo dol op zijn in de serie, en het is ontworpen voor een nieuwe generatie apparaten met Castle Rock dat meeslepender, donkerder en dynamischer is. We Were Here Forever is een grote stap “, zegt algemeen directeur Lucia de Visser. Doorsturen naar We Were Here. Bovendien introduceert dit spel een aantal nieuwe ideeën over de puzzel van Castle Rock. Je moet je wel afvragen wat er is gebeurd met de ontdekkingsreizigers die achterbleven. “

De spellen uit de We Were Here-serie zijn een coöperatief puzzelavontuur voor twee spelers waarin je speelt als Antarctische ontdekkingsreizigers die vastzitten in een puzzel over de wereld van Castle Rock.

Hier is meer:

Spelers zijn meestal van elkaar gescheiden en elke speler zal verschillende gebieden moeten verkennen, terwijl het oplossen van elke puzzel teamwerk vereist. Asymmetrische puzzels geven elke partner verschillende informatie, waardoor spelers worden uitgedaagd om met elkaar te praten en erachter te komen welke informatie ze precies hebben en hoe dit tot een oplossing zou kunnen leiden. Jij en je partner hebben niets anders dan je verstand, een walkietalkie en alles wat je onderweg kunt vinden.

READ  De pre-load-informatie van Cyberpunk 2077 is gelekt

De serie bevat momenteel ook We Were Here, We Were Here en we waren hier samen. Deze drie games debuteerden op 23 februari op PlayStation, na eerdere releases op Steam en Xbox. Het originele spel Momenteel gratis op Steam, En het heeft een zeer positieve evaluatie.

Soms voegen we links naar online winkels toe. Als u op een ervan klikt en een aankoop doet, ontvangen we mogelijk een kleine commissie. Kijk hier voor meer informatie.

​ jQuery (yt_video_wrapper) .remove (),}); ​ ​

Written By
More from Max Mcgee

Alles wat we tot nu toe weten over de consoleversie • Eurogamer.net

Wat u kunt verwachten van de aankomende Xbox-versie van Microsoft Flight Simulator....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *