De detective-avonturenspel Murder Mystery Machine komt in 2021 naar PS4, Xbox One, Switch en pc

Detective avonturenspel Mystery Machine doden, Die voor het eerst werd gelanceerd in Apple Arcade In september 2019, digitaal naar PlayStation 4, Xbox One, Switch, pc via Steam in 2021, uitgever Microids en ontwikkelaar Blazing Griffin Reclame maken

“Door lancering Mystery Machine doden Op de nieuwe platforms zijn we verheugd om meer spelers te laten genieten van deze unieke en opwindende ervaring, “zei Microids Indie Vice President Vincent Dunden in een persbericht.” We zijn er trots op dat we Blazing Griffin door het proces hebben begeleid, een studio die bekend staat om de kwaliteit van eerdere spellen zoals Vaartuig: opnieuw geroosterd En de Fatale achtervolging​ ​

Justin Alla Caro, covoorzitter van Blazing Griffin, voegde toe: “We zijn verheugd om met Microids Indie samen te werken en zijn verheugd met hun steun en expertise om Mystery Machine doden Voor nieuwe platforms en nieuw publiek. ​

Hier is een overzicht van het spel via Microids:

In de omgeving van

Bij Mystery Machine dodenDan ga je naar DCA, de misdaaddienst van het gebied. Het is jouw taak om rechercheur Cassandra Clark, een jonge recruiter, en Nate Houston, de ervaren inspecteur, te helpen bij het oplossen van een groot aantal zaken. Het begint allemaal wanneer politicus Frank Daniels dood wordt aangetroffen bij wat lijkt op een inbraak. Onze twee hoofdrolspelers zullen binnenkort betrokken raken bij een reeks complexe en onderling verbonden misdaden. Ga jij de uitdaging aan en onthul je de waarheid?

Je zult veel plaatsen delict moeten onderzoeken en je analytische en deductieve vaardigheden op de proef moeten stellen. Verzamel aanwijzingen, correleer bewijs, ondervraag verdachten en zoek uit wie de daders zijn.

Belangrijkste kenmerken

  • Een plot geschreven door meestersMystery Machine dodenHet verhaal is geschreven door professionele film- en tv-schrijvers om ervoor te zorgen dat het van begin tot eind een boeiende ervaring oplevert.
  • Betrek de mechanismen van aftrek – Besluit, los op, beschuldig. Elk bewijs dat u verzamelt, wordt toegevoegd aan uw detective-werkruimte. Een speciale plek waar je je inferentievaardigheden moet gebruiken om je eigen versie van gebeurtenissen na te bootsen terwijl je een complex web van verdachten, motieven en aanwijzingen met elkaar verbindt om de waarheid te achterhalen.
  • Diverse gedetailleerde omgevingen om te verkennen Duik in misdaadscènes die je kunt draaien, vergroten en verkennen, elk gepresenteerd als prachtige diorama’s.
  • Moderne Art Noir-stijl – Betreed de stijlvolle moderne wereld van Noir! De donkere scènes worden verlicht met een neongloed en de sfeer versterkt het gevoel van mysterie in het spel.

Bekijk de aankondiging hieronder. Bekijk de eerste screenshots in de galerij.

READ  Xbox geeft gouden Sea of ​​Thieves-Themed-controller weg
Written By
More from Vanessa Hale

F1 2021 komt op 16 juli naar PlayStation, Xbox en pc

EA kondigde zijn eerste Codemasters-game aan sinds het eerder dit jaar Specialist...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *