De Crown Tundra-trailer heeft een nieuwe kijk op Legendaries

Nintendo en Game Freak hebben een nieuwe uitgebracht Pokemon zwaard en Pokemon Shield trailer die Nintendo Switch- en Nintendo Switch-spelers een andere kijk op The Crown Tundra, de tweede Sword and Shield-uitbreiding die over een paar weken wordt uitgebracht. De trailer onthult niet veel opmerkelijkheden, maar het geeft wel een nieuwe kijk op de uitbreiding en de verschillende legendarische die het zal toevoegen.

Helaas is de trailer in het Japans, dus je kunt geen woord verstaan, tenzij je Japans spreekt. U hoeft echter geen Japans te kennen om te begrijpen wat er visueel gebeurt. Nogmaals, er gebeurt niet veel, maar dit wordt waarschijnlijk een van onze laatste blikken op de game voordat deze wordt uitgebracht.

Hieronder kun je de nieuwe trailer zelf bekijken:

Pokemon zwaard en Pokemon Shield zijn beide beschikbaar via de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite, en dit zijn de enige platforms waarop ze beschikbaar zijn. Ondertussen, The Crown Tundra uitbreiding staat gepland voor 22 oktober. Op het moment van publicatie is dit de laatst overgebleven aangekondigde DLC die naar de game komt, met het eerste bit, Het Isle of Armor, die in juli uitkwam.

“De Crown Tundra is het tweede gebied dat je kunt bezoeken met je Expansion Pass”, luidt een officiële pitch van de uitbreiding. “Overtuig uzelf van dit uitgestrekte landschap met zijn glinsterende sneeuw! In dit ijskoude gebied met grillige, besneeuwde bergen hebben mensen zich gevestigd in een kleine, hechte gemeenschap. Al vroeg in uw avonturen hier zal een man genaamd Peony u aanstellen als leider van zijn verkenningsteam in de Crown Tundra.Je krijgt de taak om de uithoeken van dit bevroren land te onderzoeken, inclusief de diepten van een Pokémon Den, iets dat je tot nu toe alleen hebt kunnen zien tijdens Max Raid Battles! Bovendien lijkt het erop dat veel legendarische Pokémon de Crown Tundra tot hun thuis maken. “

READ  Apple vereist vanaf 8 december privacy-‘voedingsetiketten’ van ontwikkelaars

Voor meer berichtgeving over alles wat met Nintendo en Nintendo Switch te maken heeft – inclusief al het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik op hier of bekijk de onderstaande links:

Written By
More from Lesley Curry
Fans van Resident Evil Village ontdekken een schokkende nieuwe dame, Dimitriscu. Details
Resident Evil Village Fans staan ​​versteld van de nieuwe details die Capcom...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *