Gratis games: Total War: Warhammer 2 krijgt een gratis weekend en krijgt 66% korting

Op zoek naar iets om dit weekend te spelen, maar je hebt de gebruikelijke selectie van gratis pc-games? Nou, dan heeft Sega een perfecte optie voor fans van strategie spellen, zoals Total War: Warhammer II is momenteel een gratis weekend als onderdeel van het Go Sega 60th Anniversary-evenement, en zowel deze game als heel veel Sega-goedheid krijgen ook grote kortingen.

Total War: Warhammer II is vanaf vandaag gratis en zal het hele weekend beschikbaar zijn. Je kunt gewoon naar het Steam-pagina om de download voor uzelf te starten. Als je het leuk vindt wat je speelt, kun je de game ophalen met 66% korting, waardoor de prijs wordt verlaagd tot $ 20,39 / £ 13,59 / € 20,39, en je kunt ook kortingen krijgen tot 50% op alle grote DLC-pakketten .

Als u op zoek bent naar meer in de eclectische verscheidenheid aan genres die moderne Sega vertegenwoordigt, bent u daar ook gedekt. Sonic the Hedgehog 2 is momenteel gratis voor Steam, en de selectie van jubileumpromoties biedt grote kortingen voor Two Point Hospital, Total War: Three Kingdoms, Sonic Mania, Persona 4 Golden, de Yakuza-serie, Dawn of War 3 en nog veel meer.

U kunt naar de Steam-pagina om de volledige lijst met afgeprijsde spellen te zien.

Als je op zoek bent naar meer gratis Steam-spellen, kunt u die link volgen voor een grote lijst met geweldige.

READ  Dit is wat er in oktober naar Game Pass PC komt
Written By
More from Max Mcgee

Doctor Dies, Covid Positive, naar verluidt afgewezen door 3 Bengaluru-ziekenhuizen

Dr Manjunath werkte op de afdeling Health and Family Welfare (Representational) Bengaluru:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *