Gratis games: Total War: Warhammer 2 krijgt een gratis weekend en krijgt 66% korting

Op zoek naar iets om dit weekend te spelen, maar je hebt de gebruikelijke selectie van gratis pc-games? Nou, dan heeft Sega een perfecte optie voor fans van strategie spellen, zoals Total War: Warhammer II is momenteel een gratis weekend als onderdeel van het Go Sega 60th Anniversary-evenement, en zowel deze game als heel veel Sega-goedheid krijgen ook grote kortingen.

Total War: Warhammer II is vanaf vandaag gratis en zal het hele weekend beschikbaar zijn. Je kunt gewoon naar het Steam-pagina om de download voor uzelf te starten. Als je het leuk vindt wat je speelt, kun je de game ophalen met 66% korting, waardoor de prijs wordt verlaagd tot $ 20,39 / £ 13,59 / € 20,39, en je kunt ook kortingen krijgen tot 50% op alle grote DLC-pakketten .

Als u op zoek bent naar meer in de eclectische verscheidenheid aan genres die moderne Sega vertegenwoordigt, bent u daar ook gedekt. Sonic the Hedgehog 2 is momenteel gratis voor Steam, en de selectie van jubileumpromoties biedt grote kortingen voor Two Point Hospital, Total War: Three Kingdoms, Sonic Mania, Persona 4 Golden, de Yakuza-serie, Dawn of War 3 en nog veel meer.

U kunt naar de Steam-pagina om de volledige lijst met afgeprijsde spellen te zien.

Als je op zoek bent naar meer gratis Steam-spellen, kunt u die link volgen voor een grote lijst met geweldige.

READ  Cyberpunk 2077 pc-aanbevolen specificaties zijn binnenkort beschikbaar
Written By
More from Max Mcgee

CS: GO-ontwikkelaars distribueren de Hades-muziekset voor de Steam-spelers van de RPG

Als je een fan bent van Valve’s Counter-Strike: Global Offensive en Supergiant...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *