De Cyberpunk 2077 OnePlus 8T-editie-telefoon is geweldig

Andrew Hoyle / CNET

OnePlus werkt samen met de aankomende game Cyberpunk 2077 om een ​​versie van de OnePlus 8T te maken die eruitziet alsof hij rechtstreeks uit de game is gehaald. De speciale editie-handset zal in beperkte aantallen verkrijgbaar zijn en zal alleen te koop zijn op het vasteland van China, dus we waren super enthousiast om een ​​model te bemachtigen om uit te pakken en onszelf te fotograferen.

Fysiek is de telefoon vrijwel ongewijzigd ten opzichte van de reguliere OnePlus 8T. Het is een telefoon die we hebben gegeven uitstekende score tot in onze volledige review dankzij zijn geweldige prestaties, snel opladen en 120Hz-weergave. Al deze functies staan ​​op de Cyberpunk-editie, maar ze zijn allemaal verpakt in deze geweldige body.

cyberpunk-2077-oneplus-8t-review-hero-9

Andrew Hoyle / CNET

De achterkant van de telefoon combineert een glanzende glazen achterkant die lijkt te zijn gezandstraald om een ​​mat effect te geven dat een beetje op koolstofvezel lijkt.

cyberpunk-2077-oneplus-8t-review-hero-3

Andrew Hoyle / CNET

Je vindt het Cyberpunk-logo geëtst in fel neongeel aan de onderkant van de telefoon, evenals gele strepen rond de onderkant van de telefoon. Het valt zeker op.

cyberpunk-2077-oneplus-8t-review-hero-8

Andrew Hoyle / CNET

Het 6,55-inch display is ongewijzigd, waardoor de telefoon niet anders aanvoelt dan de gewone 8T. Met zo’n geweldig ontwerp wil je deze echter waarschijnlijk niet in een hoesje verbergen – wees extra voorzichtig als je hem naar buiten draagt!

cyberpunk-2077-oneplus-8t-review-hero-6

Andrew Hoyle / CNET

Als onderdeel van het speciale editiepakket wordt de telefoon geleverd met deze pin-insignes. Ik heb Cyberpunk nog niet gespeeld, noch ben ik bekend met de overlevering van het spel, dus “Valentinos” en “The Mox” betekenen niet veel voor mij. Ik geloof dat Night City de belangrijkste locatie is waarin het spel zich afspeelt.

cyberpunk-2077-oneplus-8t-review-hero-14

Andrew Hoyle / CNET

De telefoon draait een China-specifieke versie van de software van OnePlus, die een Cyberpunk-revisie heeft gekregen, met coole nieuwe pictogrammen en achtergronden.

cyberpunk-2077-oneplus-8t-review-hero-12

Andrew Hoyle / CNET

De telefoon ziet er echt geweldig uit, en persoonlijk vind ik het jammer dat hij alleen in China verkrijgbaar zal zijn. Het zou zeker op mijn verlanglijstje staan ​​als er een wereldwijde editie in de uitverkoop komt.


Nu aan het spelen:
Kijk dit:

OnePlus 8T review: 5G-telefoon met een verbluffend 120Hz-scherm


6:07

READ  Apple's enorme iPhone 12-upgrade plotseling bevestigd
Written By
More from Lesley Curry

Tapatalk is uit de Google Play Store gehaald

Tapatalk was in de afgelopen jaren een ongelooflijk populaire Android-app, omdat het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *