Nieuwe Halo Infinite Tease heeft Xbox-fans enthousiast gemaakt

Een nieuw Halo oneindig tease heeft fans van Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc enthousiast voor de komende maanden. En verborgen in deze plagerij is schijnbaar een suggestie dat de releasedatum van de game eerder dan later komt. Na jaren van grotendeels stilte braken 343 Industries en Microsoft eindelijk open Halo oneindig deze zomer met een grote gameplay-onthulling en informatiedump. Dit werd echter gevolgd door meer stilte, en een paar maanden later werd de game uitgesteld van de lancering van de Xbox Series X en Xbox Series S tot een onbepaalde tijd in de toekomst.

Onlangs is deze stilte voortgezet, maar blijkbaar is het bijna voorbij. 343 Industries heeft onthuld dat het goed op de hoogte is Halo fans zijn niet onder de indruk van deze stilte en het weet dat spelers graag meer willen horen. Voorlopig heeft het team echter niets te delen.

“We willen niets liever dan uw vragen beantwoorden”, aldus 343 Industries. “We kunnen niet wachten om diep in te gaan op het rijke verhaal en de personages in de Halo oneindig -campagne, om te zien hoe maatwerk en progressie precies werken en visueel worden weergegeven in de multiplayer-ervaring, en om een ​​gedetailleerd overzicht te geven van de ongelooflijke diepte van de inhoud van de hele game. “

Hieraan gekoppeld, merkt 343 Industries op dat het de komende maanden meer wil communiceren, wat suggereert dat we binnenkort enkele van de bovenstaande details zullen krijgen. En als de informatie begint te stromen, zal een releasedatum zeker niet ver achterblijven.

READ  Waar kan ik FIFA 21 goedkoop kopen? De beste plaatsen om de game te kopen voor Xbox One en PS4

“We werken samen met het team om een ​​eindejaarsupdate te bieden en plannen op te stellen om de komende maanden veel communicatiever te zijn”, zei de ontwikkelaar specifiek.

In tegenstelling tot de afgelopen jaren, klinkt het alsof er veel meer informatie zal worden verstrekt – ook al is het gedetailleerd en over ontwikkeling Halo oneindig tussen december en de eerste maanden van 2021.

Halo oneindig is in ontwikkeling voor Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc. Op het moment van publicatie is er geen bericht over een releasedatum, maar de meesten verwachten dat de first-person shooter ergens in 2021 op de bovenstaande platforms zal verschijnen.

Voor meer berichtgeving over het laatste avontuur van Master Chief – inclusief al het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik hier.

Written By
More from Vanessa Hale

Formula 1 lanceert Mobile Esports Championship

Tamara Davis 7 september 2020 – 21:30 uur De Formule 1 heeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *