De Destiny 2’s The Witch Queen’s Raid-baas is misschien wel de coolste ooit

Concept art toont een gigantisch drijvend platform dat explodeert door de mond van een vreemde worm met behulp van een laser.

afbeelding: Dima Guryanov / Bungee

charmante koningin Hij is In tegenstelling tot enig precedent Pan uitbreiding In veel opzichten is de nieuwe raid-gelofte geen uitzondering. Hier is een clip waarin in minder dan 30 seconden een van de belangrijkste redenen hiervoor wordt uitgelegd.

spoiler waarschuwing: lot 2Het is het beste om je raids uit te proberen zonder te weten wat je te wachten staat, dus als je van plan bent binnenkort Officer’s Vow te spelen en niet wilt dat de laatste baas bederft, kom dan nu terug.

Nou, ben je er nog? koel. nu in PanNieuwe raid-baas: Rhulk leerling van de getuige. Hij is lang, mensachtig en uit het zicht. Doet me denken aan een kruising tussen Slender Man en Schoonheid en het beestLumière. Hij lijdt niet aan dwazen.

Deze clip is onlangs geëxplodeerd in een community Pan Een speler die zich achter een paal probeert te verbergen voor een rawhack:

Het is grappig om twee redenen. Ten eerste mag Rhulk daar niet lopen. Blijkbaar kunnen de bazen nu de lafhartige spelers overvallen. Ten tweede eindigde de arme Guardian met een trap op Olympisch niveau die een eenmalig schot nam.

Rhulk is een speciale raid-baas, deels omdat hij uit een nieuw ras van aliens komt dat nog nooit in de game is gezien of genoemd (hij is ook de laatste in zijn soort voor, uh, Sommige redenen zijn zo somber). De Space Dance Master wordt ook beschouwd als een belangrijke stilistische doorbraak voor de serie.

Raid-bazen zijn meestal zware, overvolle aliens en vechten in stijl die bij je past. De Rhulk is subtieler, verfijnder en eleganter, omdat het contrast tussen zijn kracht en zijn onderliggende gratie precies is hoe erg arrogant hij is. Waar ze trapten, trapten. zal thuis zijn in Dragon Ball Super Of een willekeurig aantal andere populaire animaties. Nadat de bovenstaande clip online viral ging, spelers nagebootst het moment Overeenkomstig.

Momenteel kun je het alleen proberen tegen Rhulk met vijf gelijkgestemde spelers in of hoger Aanbevolen vermogensniveau is 1520. De gelofte-inval van de officier werd op 5 maart gelanceerd en na een reeks technische problemen aan de serverzijde, werd deze voor het eerst in zeven uur in de Van de Elysium-stam. Ze brachten slechts een paar van die geslagen door een Rollc.

READ  #1 Alabama implementeert veiligheidsprotocollen voorafgaand aan College Football Playoff vs #4 Cincinnati
More from Madison Garrett
Mparts documenten zijn nu echt • Metaal Magazine
Documentatie is nu beschikbaar om in realtime te downloaden voor het merendeel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *