Nieuwe ID @Xbox gaat volgende week van start – Destructoid

Meer Indische hoogtepunten in een nieuwe game [email protected] Stroom

Independent Games staan ​​volgende week weer op het podium. Xbox en Twitch zenden een bestand uit [email protected] Een showcase met indie-ontwikkelaargerichte updates en aankondigingen volgende week.

[email protected] En Twitch Gaming zal de show uitzenden op woensdag 16 maart om 13.00 uur ET / 10.00 uur PT. wordt uitgezonden op Twitch-spellen En de Xbox Twitch kanalen, u zult ook zijn open voor gedeelde stream.

Updates, trailers en gameplay zijn allemaal te bekijken, plus enkele nieuwe aankondigingen. Fengyi, de uitgever achter Paardebloem: een kleurrijk verhaal En de Jasje, zal aanwezig zijn, net als Whitethorne. De eerste game van de publicatietag van iam8bit wordt ook onthuld. Het verschil achter afbrekenEn de roblox spelEn andere games zullen ook nieuws hebben om te delen.

Indie-gerichte shows zijn altijd een leuke tijd. Vaak word ik verrast door iets in de line-up, of vind ik een nieuw juweeltje om in de gaten te houden. Bij shows als deze hoorde ik voor het eerst over handige projecten zoals postbezorgingsim in kleine steden meer en jagen op RPG Moonlow Bay.

Zelfs met een enorm assortiment zoals de vorige vitrines, is de kans groot dat er iets is dat iemand zal aanspreken. Bovendien is het fijn als er tenminste een paar naar Game Pass gaan, wat een enorme overwinning is als je al een Xbox- of pc-abonnement hebt.

We hopen dat volgende week nog meer verrassingen in petto hebben. De show begint om 10.00 uur PT.

READ  Hoe Xbox-schermafbeeldingen automatisch naar een USB-station worden overgebracht
Written By
More from Vanessa Hale
Deze Darth Vader Xbox Controller trekt je portemonnee naar de donkere kant
We hebben het afgelopen jaar een aantal geweldige Star Wars Xbox-console-ontwerpen gezien,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *