De Detroit Red Wings versloegen de Stars met 3-0 en maakten een einde aan een winning streak van twee wedstrijden.

dichtbij

Detroit Red Wings Captain Dylan Larkin, 20 maart 2021.

Detroit Free Press

Het was een van die spellen waar niet veel gebeurde.

De Detroit Rode vleugels Het Dallas Stars-team organiseerde zaterdag in de Little Caesars Arena, waar ze veel Noord-Zuid-hockey deden maar geen opwinding hadden. Het eindigde met een 3-0 nederlaag op de vleugels en het resultaat was de tweede opeenvolgende winning streak van het seizoen.

Kapitein Dylan Larkin zocht naar de woorden om het uitje te beschrijven.

‘Lange tijd was het 0-0’, zei hij. ‘Er is niet veel gebeurd.’ “Veel storing. Niet veel open banen. De controle was dichtbij. We gaven ze wat ze kregen en ze gaven ons niet veel. Dat is het verhaal van het spel.”

Thomas Grace kreeg de start op doel als Jonathan Bernier lijdt dag in dag uit aan weke delen letsel in het onderlichaam​ Greiss zag behoorlijk wat schoten – 33 – maar weinigen hadden eersteklas scoringskansen. André Skira bracht halverwege de derde helft de stand op 2-0 toen hij vanaf de bovenkant van de rechtercirkel een schot door het verkeer schoot. Ruby Fabry probeerde te reageren op een breuk, maar Antonin Khoudoubin ontkende het schieten. Elke kans om Greiss terug te trekken voor een extra spits en proberen te rallyen verdween toen Ty Dellandrea een derde-sterwedstrijd inleverde.

READ  Ori and the Will of the Wisps Nintendo Switch releasedatum aangekondigd

Coach Jeff Blashel hield van de inspanningen van zijn team en het niveau van de concurrentie.

Hij zei: “Er waren hoe dan ook niet veel kansen.” “Het is erg moeilijk om tegen hen te creëren. Uiteindelijk hebben we ze kansen gegeven. We hadden een slechte wisseling en sprongen op het eerste doelpunt. Dat was moeilijk. Daarna scoren ze hun tweede doelpunt met een knellend oog.”

Rol een beetje: Het geheim van het uiteindelijke succes tegen de grote teams bij The Wings: “Voorspelbaarheid”

“Er waren momenten dat we het onszelf moeilijker maakten dan voorheen.”

The Wings (10-18-4) spelen aanstaande dinsdag in de Nashville Predators.

Debuut Chulovsky

De wedstrijd was de start van het seizoen voor Denis Chulovsky​ Hij verving Christian Degus, wiens toneelstuk onlangs ondoeltreffend was geweest. Cholowski was in de Grand Rapids en scoorde drie doelpunten en vijf assists in elf wedstrijden. De 23-jarige speelde in de eerste ronde van 2016 88 wedstrijden met de vleugels Tijdens de afgelopen twee seizoenen. Hij is een skater van het NHL-kaliber, draagt ​​de puck goed en hij heeft een geweldig schot Maar Hij slaagde er niet in om de Wings ervan te overtuigen dat hij regelmatig in de opstelling zou moeten staan ​​door zijn verdedigende spel en besluitvorming met de schijf. Als Cholowski op zijn plaats wil blijven, moet hij meer positieve plays spelen dan negatieve plays.

READ  Trump draagt ​​een masker tijdens bezoek aan gewonde dienstmedewerkers bij Walter Reed

Cholowski speelde 12:27, 1:46 van die dealer twee power plays.

Het is een heel kleine steekproefomvang, maar ik dacht dat het prima was, ”zei Blashell.

Ryan Svechnikov botst

Spits Bobby Ryan is terug na het missen van twee wedstrijden met een bovenlichaamsblessure. Zeven verdedigende spelers en 11 aanvallers speelden goed, dus de vleugels hielden vast aan deze formatie, wat betekent dat Evgeny Svichnikov geschokt was door de ploeg. Svichnikov was de laatste twee wedstrijden niet bijzonder effectief en zijn minuten zijn gedaald tot oneven cijfers.

automatische start

Toon thumbnails

Toon uitleg

Er is niet veel gebeurd

Geen van beide partijen produceerde veel op het gebied van scoringskansen in twee termen. De bal gleed midden in de tweede helft achter Grace maar de scheidsrechters lieten het doel onmiddellijk vallen omdat het duidelijk was dat Denis Guryanov de puckbal had getrapt. Philip Zadina kreeg een kans bij de plooi toen hij een rebound kreeg, maar hij kon zijn stick niet schuin richten om te profiteren van het open net. Tanner Kiro versloeg Grace 2:38 om in die periode te spelen, toen hij naar de rechterflank klom en een backhand versloeg. Schoten na 40 minuten waren in het voordeel van de sterren 12-24.

Neem contact op met Helen St. James via [email protected] Volg haar op Twitter Sluit een tweet in​ Lees er meer over Detroit Red Wings En abonneer u op onze site Red Wings nieuwsbrief​ Haar boek, The Big 50: The Detroit Red Wings is verkrijgbaar bij AmazonEn de Bedrijf: Barnes & Noble En de Triumph-boeken. Gepersonaliseerde exemplaren zijn beschikbaar via haar e-mail.

READ  Yankees 'Gleyber Torres' van dag tot dag 'nadat ze in de elleboog waren geraakt

More from Madison Garrett

YouTube zet verborgen video’s vóór 2017 op privacy

videoplatform Zegt Dat er in 2017 een beveiligingsupdate was die het moeilijk...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *