10 Must-Watch voetbalwedstrijden in het Grand Rapids District in 2021

De grote katholieke quarterback Joe Silveri zei dat er niets zo leuk is als spelen op Ford Field in Detroit.

Silvery moet het weten. Dat heeft hij de afgelopen twee jaar elk jaar gedaan toen hij de Cougars naar de staatskampioenschappen leidde.

Maar Sylvie voegde eraan toe dat het op één na beste ding zou zijn aan de Universiteit van Michigan, wat de centrale katholieken donderdagmiddag zullen doen wanneer ze tegenover LaPierre staan ​​in het historische Big House.

“Als ik op de middelbare school op die speelplaats speelde, zou je dat helemaal niet verwachten,” zei Silvery. “Het is gek om te denken dat we daar gaan spelen. Het is iets wat je maar één keer in je leven meemaakt.”

De seizoensopener van Cougars zal een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen zijn, en er is nog veel meer. MLive bekijkt nog negen games die je dit jaar moet bekijken.

* Union vs Ottawa Hills

Wanneer: vrijdag

Zowel de Red Hawks als de Bengals hebben het moeilijk gehad, maar de jaarlijkse Crossdown Throwdown is het begin van één seizoen dat te zien is. Grand Rapids Public Schools viert dit academisch jaar zijn 150e verjaardag en van alumni wordt verwacht dat ze Houseman Field inpakken om het jaarlange feest te beginnen.

* Cedar Springs in Rockford

Wanneer: 2 september

In deze wedstrijd van de tweede week zullen twee naburige scholen het voor het eerst tegen elkaar opnemen in 1981. Beide teams gaan met hoge verwachtingen het seizoen in. De Rams gingen een jaar geleden door naar de halve finales van de staat, terwijl de Red Hawks zich in zes van de afgelopen zeven seizoenen hebben geplaatst voor de play-offs.

READ  MLK Day Classic Games en aanbevolen shows

* Grand Rapids Christen in Christelijke Eenheid

Wanneer: 2 september

De Crusaders en de Eagles speelden nooit tegen elkaar. Dat zal veranderen wanneer de twee teams elkaar in de tweede week buiten de conferentie ontmoeten.

* Katholiek Westen in Allendale

Wanneer: 10 september

Het is een game met twee van de meest explosieve hits in het Grand Rapids-gebied van Col di Piazza van Allendale en Tim Klusca van West Catholic. Beide races rolden vorig seizoen meer dan 1.000 meter van de grond.

* Zuid-christen in het katholieke centrum

Wanneer: 17 september

South Christian Central gaf de katholieken een jaar geleden hun moeilijkste wedstrijd van het seizoen voordat de Cougars met een overwinning van 28-27 naar buiten kwamen. De twee teams zullen elkaar opnieuw ontmoeten in een wedstrijd die een lange weg kan gaan in het bepalen van de OK Gold Conference.

*Jennison in Grandville

Wanneer: 24 september

Jennison is terug bij Red, en dat is goed nieuws voor deze competitieve schoolloop die ongeveer 15 minuten uit elkaar ligt. De wedstrijd van vorig jaar werd afgelast vanwege de pandemie van het coronavirus, dus de vijfde wedstrijd van deze week zal de eerste zijn tussen de twee sinds 2015. Jennison leidt de serie met 25-20.

Byron Center in Forest Hills Central

Wanneer: 15 oktober

De reorganisatie van de conferentie bracht de OK Rangers en Bulldogs samen in OK White, en het heeft alles te maken met een grote rivaliteit. De twee teams deelden vorig jaar de landstitel. De Bulldogs versloegen Rangers met 35-14 in de eerste wedstrijd tussen de twee teams sinds 1964.

READ  Final Fantasy 7 remake stemacteur cosplays als Aerith

* Zeeland West vs Zeeland Oost

Wanneer: 15 oktober

De Bird Bowl is altijd een spel om naar te kijken. De Dux heeft Chix de afgelopen drie ontmoetingen verslagen, waaronder de play-offwedstrijd van 2019.

* Lassen bij Hopkins

Wanneer: 22 oktober

De Black Knights en Vikings zullen het tegen elkaar opnemen in een Silver Week 9 OK-confrontatie die waarschijnlijk gevolgen zal hebben voor het toernooi. Hopkins, Building en Sparta deelden vorig seizoen de landstitel. Hopkins versloeg Bilding in het reguliere seizoen voordat Bilding een verlies wreekte in de eerste ronde van de play-offs.

Als u wilt dat uw lokale sportnieuws op de middelbare school dagelijks gratis in uw inbox wordt bezorgd, Klik hier Abonneer u op een van de lokale sportnieuwsbrieven op de middelbare school

More from Madison Garrett
Craig van Halo Infinite heeft veel paaseieren in het spel
oneindige uitstralingZijn campagne wordt pas in december uitgebracht, maar spelers met vroege...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *