De Dodgers waren klaar om de volgende dynastie van het honkbal te worden

De Dodgers waren klaar om de volgende dynastie van het honkbal te worden

De laatste 30 World Series hebben glorie en onsterfelijkheid geschonken aan 18 verschillende franchises, waarvan geen enkele de Los Angeles Dodgers.

Ervan uitgaande dat arbeidsongelijkheid geen honkbal doodt en het coronavirus de Noord-Amerikaanse professionele sporten helemaal niet doodt, welk team zou je dan kiezen om het meeste te winnen van de volgende 30 Fall Classics?

Ik ga met de Los Angeles Dodgers.

De Dodgers, verliezers van de kampioenschappen van 2017 en 2018 van twee teams (de Astros en Red Sox, natch) die schuldig zijn bevonden aan het illegaal stelen van borden, lijken voor zowel de korte als de lange termijn buitengewoon goed gepositioneerd. Laten we de manieren tellen:

1. Major league talent. Volgens de berekeningen van FanGraphs liepen de Dodgers ‘58,9 overwinningen boven vervanging in 2019 met een ruime marge door de National League; de Nationals werden tweede met 48.3. Terwijl ze werper Hyun-Jin Ryu verloren aan free agency en ruilden outfielder Alex Verdugo naar de Red Sox, bracht de laatste de mega-getalenteerde Mookie Betts en David Price terug, hoewel Price zich dit seizoen heeft afgemeld vanwege zorgen over het coronavirus.

Dodgers-president Andrew Friedman
Dodgers-president Andrew FriedmanGetty Images

2. minor league talent. MLB.com rangschikt het Dodgers-systeem op de derde plaats, achter de Rays en Padres, en dat is na het opgeven van enkele edelstenen om Betts te kopen.

3. Eigendom. Hoewel de Dodgers kritiek hebben gekregen omdat ze de afgelopen twee seizoenen onder de luxe-belastingdrempel zijn gebleven, openden ze hun portemonnee om voor Betts te handelen en hebben ze hun interesse uitgesproken om de aanstaande vrije agent voor de lange termijn te behouden. Ze probeerden ook Gerrit Cole te lokken met een bod van acht jaar, $ 300 miljoen. Niemand twijfelt aan de financiële macht van de Guggenheim-groep.

READ  Xbox-games met goud voor mei 2022 onthuld

4. Frontoffice. President van honkbaloperaties Andrew Friedman testte van 2008 tot 2013 de verbluffende prestatie van de Rays en leidde de Dodgers naar vijf opeenvolgende National League West-titels, terwijl de ontwikkelingspijplijn werd herzien sinds het wisselen van kusten.

5. Geen aartsvijand. Terwijl de Yankees in de machtige Sawx en ’Stros waardige bijna jaarlijkse obstakels tegenkomen, is geen enkel NL-team op een vergelijkbare manier opgekomen. De Nationals, die de Dodgers in de NL Division Series van vorig jaar op hun kop hadden gezet, zouden dat team kunnen zijn, net als de historische rivaal Giants. De Dodgers hebben echter een gezonde voorsprong.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *